I kanalen
Många "Summergamesåskådare" ;)


Kedjan i munnen;)
Efter att Jim Er fick lite bråttom iväg med skotern xD


Sen fick alla brottom iväg:D

http://pitea-tidningen.se/nyheter/ARTIKEL.ASPX?ArticleId=4723184
Hahahaha, läs!
CIAO

Boden alive mm.


P


Felle.


Fellangirl 95;)


mästerfotografen;)


Lars


Erik


Pb, Jore och Mange


:)


Jag känner mig blek jämfört med dig neeeeger.
Stekigt.


Sofie;)


Tiffe;)

Det var mobilbilderna:D
Kan gilla den!


(Y)


Mattias;)


höhö
Erik


Jim
Jens ;)
Det var folkat;)


Lars


Felle
Madde


Fusk, eller vadå?


Tim
Haha, kolla killen.
Ajdå;)
Det gick inte så bra för "Team Pitepalt" :p


Och regnbågen tittade fram:)


Petrus.


Jens
Haha, Jens Nordström.


Jim Eriksson
Kg


Anton:)


Jägarn


Haha


;)


Tim Marklund.


Hej på er;)


Jens igen.
Petrus
Jim på hopptävlingen.
Sista hoppet gick inte lika bra.


Yeah


Wasslén;)


Haha


Jens


Dålig skärpa.

Nu har P lånat kameran....

DL


Woopsss


Jag


Vickan


Jägarn


Hahaha


Vickan och Anna:)


Hahaha

Här kom vi hem till Piteå:D Och började köra i kanalen..

Elin, Madde och Josse;)


Hahaha


Wooppppps

Mer bilder får jag inte visa...
CIAO

stress

Nu är det brottom:O Ska ha hunnit köra moppe in till stan på en halvtimma(ska på synkoll för övningskörningen). Och så måste jag ha med mig alla Boden Alive bilderna på hårddisken så jag kan fara förbi och ge dom till Jim Eriksson:)
CIAO

Diva följer (;

Sitter nu och väntar på några gubbar som ska komma och hämta vår soffa. Den är typ söndersutten under 2 år. Så dom ska fixa nytt åt oss. Sen ska jag gå till jobbet. Och idag är jag ensam hemma. Eftersom mamma och pappa är i fjällen och Jonas jobbar. Så Diva ska få följa med mig på mitt jobb. Så jag hoppas hon sköter sig ;)


CIAO

Klar


Är klar med alla bilder från skoterkörningen nu. Så nu kommer jag visa dom någon dag framöver:D
Ikväll har jag också ställt upp som fotograf till skoterkörning. Men dom bilderna orkar jag då inte ens titta på, haha:D

CIAO


Vilken dag

Fullspäckad dag igår kan jag ju börja med att säga! Jag hade jättekul! Plus att Felle följde och det gjorde allt dubbelt så bra!:D

Boden Alive var riktigt kul. Jag och Felle offrade vår hunger och törst för fotandets skull. Men vi hann även med mat och karusell. Seg hemresa och vi var riktigt sist kvar med släp och bil. Men på hemvägen tog vi fan ikapp, inte illa;) Direkt vi kom hem, lastade vi av och så började dessa killar visa upp sin skotervattenkörning i kanalen mitt i stan. Det var faktiskt ganska spännande, eftersom polisen kom dit och så vidare.. Dessutom hade vi en del "Summergamesåskådare" som aldrig sett en skoter förr. Och heller inte på vattnet! Efter att alla lyckats smita undan (inte alla) från polisen så for jag med min bror och hans vänner till Erik L. Där tittade vi på bilder från dagen och sedan for vi in till stan på Max. Ungefär där avslutades dagen. Förrutom att det var en underbar himmel på hemvägen att fota.

Helt otroligt rolig dag må ja säga:D!
I Böle.

Skoterbilderna kommer. Men de är så himla många, så det lär ta sin tid:)! Speciellt i detta underbara väder!
CIAO

Boden alive

Nu väntar jag på att Tim ska hämta upp mig och sedan bär det av till Boden. Och jag hoppas självklart att jag får träffa min efterlängtade Angelica där :-)!

CIAO

Home

Är nu hemma. Kan ju bara säga att jag har ont i fötterna. Kan också säga att piteåstad var lite orolig ikväll. Vi är inte riktigt van denna trängsel och värmen dessutom. Fast kul med lite omväxling, eller nå;D Ja, jag och Camilla hade en trevlit kväll på stan. Vi shoppade lite och tog oss en macka på Subland. Sedan mötte vi upp lite folk. Och några bilder togs.


Senare på kvällen=)


<3
Malin och Johanna=)
Jag och Camilla:D


Och den här fick jag med mig för typ 50spänn;)
CIAO

Stan

Nu far jag och Camilla till stan:) Vi kanske ses:)

skoter

Direkt jag kom hem från jobbet var det bara att skynda sig iväg till böle för att vara fotograf åt Jim. Men Jim lyckades få förhinder och kom aldrig. Så det blev bara några enstaka bilder och så får jag lov att fota mer imorgon på Boden alive;)


Micke;)


Någon som ställt upp som fotograf.


CIAO

Fredag

Sista arbetsdagen för denna vecka, skönt! Blir nog lite stressigt sen idag. Direkt jag kommer hem ska jag börja göra mig klar och sen drar jag och Cämi in till stan och ser lite av paraden, sen är ju stan öppet länge så då går vi runt där:) Vi hörs:D!


CIAO

Övningskört

för första gången i mitt liv. Tror inte ni hade velat titta på, haha:D!

:D:D

Idag kom Emma och Rebecca och räddade mig på jobbet. Tiden gick ändå ganska fort och mobilen har jag i handen nu. Kan inte bli mer nöjd än vad jag är!!! Usch så bra den känns, än så länge:D! Något vi satt och funderade på, det är att det står att det är 3G-nät. Och det är ju typ ingen mottagning med det här? Någon som vet något om det?

Kan älska vädret!


:D:D:D


Fick med mig ett nagellack från stan. (taget med nya mobilen)


Och hudkräm.


Och denna:D (på rea)


CIAO

Jobb

Nu drar jag iväg till Legdgården. Dagen kommer gå så grymt sakta, åtminstone extra sakta bara för att jag längtar tills jag får min mobil, haha:D Dessutom ska vi tjorva på med en grej till kameran som har gått sönder (ögonmusslan). Dit man ringer(dom som lagar saker) vill att jag ska skicka in HELA kameran, men jag vägrar. Det är liksom bara själva ramen till där man kikar med ögat som har gått sönder. Ofta dom behöver hela kameran för det. Dessutom behöver jag ju kameran typ varje dag. Så dom får ta och ändra på sig ;p


(Y) för vädret!
CIAO

Inte ska man då klaga

på vädret! Och bättre ska det bli? Synd bara att man sitter inne hela dagarna.. Annars hade jag nog sett ut som en pepparkaka vid det här laget. Nåja, ikväll var jag hos Emma och badade. Cajsa(Bajsa) med familj var också där. Vi tog oss en kubb och en brännbollsturnering. Och självklart vann jag och Emma ; )


Emma har fixat årets bränna ;)


Gud så söt unge!!:'D
CIAO

Sol

Ja det kan man ju verkligen säga. Bra väder, bra med kunder på fiket. Så mitt på dagen idag hade vi fullt upp men sedan lugnade det ner sig rejält. Men då kom Martin och Camilla och hjälpte mig att fördriva tiden:)
Nu ska jag gå och sätta mig i solen, sedan drar jag till Emma för ett dopp i poolen (rimmar). Sen ska jag bara längta mig igenom nästa dag för då får jag min efterlängtade mobil, YESSSSSS!


Det går bra nu kompis, det går bra nu!:D
CIAO

Fototur med Diva

Har varit ut på en liten fototur med Diva. Orkar inte ta tag så hårt i redigeringen utan valde bara ut de bästa, lite snabbt bara:)


<3
You make me happy!

Kommer säkert mer någon annan dag:)!
CIAO

Just like a flower

Come closer..

Heartace on the dancefloor

Ännu en dag avklarad med ca 20 kunder, gött!;) Plus att min käre vän Emma var en av dom. Har väl inte så mycket mer att berätta. Ska fortsätta rensa garderoben ikväll. Har redan fått bort två påsar faktiskt (ovanligt).


CIAO

(Y)

5/5 toasters på den filmen! Min humor kan jag ju bara säga! Har typ ont i käkarna av allt skratt;D Fiiiifan;D

Bio

Jag, Emma, Rebecca, Ida och Johanna? ska fara på bio ikväll. Det blir att se "Baksmällan".


CIAO

fest

Ni kanske hört att jag tänkt ha fest eftersom jag fyllt år. Det blir inte nu i helgen som tänkt, utan mest troligt nästa ;-)

You have to be a fairytale

Nu är arbetsdagen avklarad, skönt! Har faktiskt haft fullt upp idag. Inte med gäster, utan bakning och städning. Är typ helt slut, haha. Men det är väl för att jag är klen;) Jaja, ni får väl några tråkiga bilder att titta på :)!


Status!


Okej, vissa stunder hade jag inte så mycket för mig;)


Efter att ha skalat rabarber i typ 2h;)


Mycke fika...


Men lite folk;) haha

Om ni vill veta kom det tre "gäster" på hela dagen. Men min handledare sa att det brukar vara så första veckan. Och senare när det är onsdagar så kommer det massor. En gång hade det kommit 200pers.
CIAO

Jobb

Allting kommer lösas och bli bättre igen, om man har pengar i fickan...

Nej, nu ska jag bege mig till jobbet (sommarjobbar på ett café). Hoppas det finns något att göra idag. Så jag inte bara sitter och väntar på att tiden ska gå...


CIAO

Det lönar sig att vara ärlig

Ja, efter att vi varit och sett matchen bar det av till stan. Och när vi svängde ut från Edet ser vi något svart fladdra till på vägen. Vi stannar och ser efter vad det var. Och där låg en plånbok och i fanns ett körkort där vi såg vem som ägde den. Så vi tog med den in till stan och när vi var framme ringde vi för att få tag i han som ägde plånboken. När vi träffades för att han skulle få tillbaka den kramade de oss och bad oss följa för att få oss en slant. När vi stod där och han gav oss en femhundring att dela på så måste vi ha sett väldigt roliga ut. Båda stod och gapade. Och ingen vågade ta emot den. Men tillslut kramade han oss en gång till och vi tackade varandra.
Efteråt gick både jag och Camilla och skrattade och fattade inte riktigt att vi var några hundra rikare. Men vad jag menar med det är att det lönar sig att vara ärlig:)!

Efter det åt vi på Arbaillo och sedan tog vi oss en solning. Inte nog med det. Allt blev ju gratis också;)!


En katt som kom och hälsade på på matchen:)!


På Arbaillo.


Lite coolt, ändå;)
züt bild :-)
CIAO

Ett vanligt inlägg

Haha, sådär ja! Nu har jag delat med mig av en hel drös med bilder:) Och det kommer mer kan jag ju passa på att meddela:)

Annars idag har jag fixat Diva. Alltså, badat, klippt, borstat o.s.v. Och nu ska jag snart fixa mig själv lite sedan far jag och Camilla och ser P18s match i Sjulnäs. Efter det far vi in till stan och äter och avslutar med en solning;) Då vet ni!
Vi hörs:D!


Den finaste som finns <3
CIAO

Examenskvällen

Bilder från examenskvällen:)

Det började hos mig:)


<3
Snyggeve;)

Sedan bar det av till Liden:)
<3


Anton


Linn


(Y)


I bilen påväg till stan:)!Sen blev det inga fler bilder:)

CIAO

Midsommarkvällen


Camilla, hos Johanna:)


Ante


Kg


Anton


Jessssse


På Liden.
Sara och Camilla.


<3


David


Haha, Camillas bror;)


Ingen aning om vem detta är;)


Ante på G;)


Jag och Sara:)

Till er jag frågade om min adidaskofta som var försvunnen: Jag fick tag i den:D:D:D:D:D!!!!!

CIAO

Midsommarbilder


Madde:)


Mamma.


Casper och Diva:).


Midsommarafton:)


Världens finaste hund.


Lars


Pappa
Farmor


På Jävre fiskecamping.


Fisk på G.
Kusin Jessica.
Madde


Gulligt.


Det här är bra grejer;)


Syskon


Midsommardagens middag.
Farfar


Jessica och Per.


Jag förstår om du skäms ibland;p
Jonas och Madde.


Mamma:)

Det där var alla bilder som togs på stugan.
Snart kommer mobilbilderna från midsommarkvällen:)

CIAO

Pictures


Nu jävlar har jag mycket bilder att ladda upp:D! Tror de kommer en del imorgon;D Ni får väl se efter.
CIAO

Bilder..

från när vi sov i mormor och morfars stuga.
Eve:)


Haha


Emma


Ante och Camilla.


Kubb


Jag, Jessica och Emma.


Snyggt;)


Evepeve;) (nu har jag bildbevis på vem som tog min rulle) Hahaha.


Jessica och Viktor.


Ante.


Rita&gissaEmma och Eve:)


Rebb


Sötis!


Sovdags;)


;)
Efter denna bild sov vi gott:D!
CIAO

Hej bloggen

Igår: Efter att jag och släkten varit och ätit på stugan så bar det av till Johanna på förfest. Såsmåningom bar det av till liden för att träffa mer folk. Men myggen var fler än vännerna må jag säga.. haha. Så då for jag och Johanna till Jore och där stannade vi hela kvällen. Kvällen i sig var helt lyckad! Som jag hade kul:D!

Det kommer bilder sen.. Har massor att bilder att dela med mig av. Men är det bara för mig eller funkar inte det att ladda upp bilder på bloggen;O?

Idag: har vi varit på stugan hela dagen med släkten. Ätit och spelat kubb i princip.
CIAO

Midsommar

Nu har vi nyss vaknat. Eller rättare sagt jag. Diva kom och väckte oss och började gnälla för utgång. Så då var det bara att gå ut. Och då blev jag alldeles för pigg. Tror ändå alla ska vakna snart. För då är det dags för städning. Sedan bär det av hemåt för lite fix inför ikväll. Efter det far jag på släktmiddag på stugan och sedan blir det fest på liden:)


CIAO

Rita och gissa

Nu är vi inne i storhuset på pisspaus(Jessica), haha. Vi har spelat kubb och rita&gissa. Tror vi ska ta oss en ny kubbturnering och sedan grilla i grillkåtan uta på denna stora gård. Tror faktiskt mormor och morfars gård har typ 16 hus:O. Ajaj, vad jag kommer få mycket att måla i sommar;)
CIAO

Silver

Slapp dag på jobbet idag! Målade klart den undre delen av huset och blev klar 10.15 och därmed fick jag min "midsommarhelg". Dirrekt jag kom hem bar det av till Elgiganten. Mobilen fanns tyvärr bara svart och silver att välja på. Och endast svart hade dom hemma. Så jag beställde en silvrig som då kommer hem till mig på torsdag. Som jag längtar, ojoj!! Fick även med mig ett linne och lite smycken hem. Annars handlade jag på Coop inför ikväll. Jag, Eve, Emma, Rebecca, Jessica och Camilla ska nämligen sova i mormor och morfars sommarstuga inatt. Vi ska göra tacos och grilla och sånt. Blir säkert kanonmysigt:D! Ni får ha det bra!:D

(Om det dära glappandet med mobilen. Tack för tipset, men har beställt försäkring så det inte kostar allt för mycket att laga).CIAO

YES!

Presenterna fortsatt i pengar och   kläder och ett presentkort på Elgiganten:) Nu ska jag köpa min drömmobil med 8,1megapixlar på kameran (Ni vet att jag är väldigt fotointresserad). Nu har jag bara kvar att välja färg och sen är den min;)


Vilken färg?:D


Och nu bilder..

Från Jonas student.


Mycket folk:D


Jonas:)


:D


Mamma och Jonas.


Jonas och jag:).Jonas och Madde.
Uppe på Jonas och doms "vagn" (dumper).


Emil var på G;).


HP3B


OP3B


Emil och Jonas.


Haha:)


Sanna Öhman:).


Jonas och Jakob:).


OP3B.


Kusin Jimmy och Sanna:).
Yeah;)


HP3B:)


Och Pojje var på G, som vanligt;D


Erik fick skämmas på sin svensexa;D


"BF3B tackar för en utbildning som inte ger JOBB!"


Den snyggast "vagnen" av dom alla:D
OP3B


"Alkohol och kvinnohål är dom enda hål vi TÅL!"


Mamma:D


Jag.


Studentfika hos kusinerna:)
Nisse:)

JAG FYLLER ÅR!

Blev väckt av världens bästa föräldrar och fick öppna tre presenter. I dom låg en blixtt till kameran, en väska till kameran, ett BEDHEADhårspray och 500kr, tack:D!


:D:D:D


En större väska. För min gamla rymmer inte zoomen och blixten:)


Orkar inte vrida:)

HA DET BRA:D!!
CIAO


 


Bilder från..

Min examen
Här kollas lösnaglar..;)


Duktiga tjejer:)!


Liten del av kören:)


vad ska man säga? Muntra brudar?;D


Sjukt duktig! Inte bara jag som fick gåshud;)


Oj så bra, oj så bra!


Ja, måste säga att du är nog en av de bästa sångerskorna jag vet Sofie!


Maja och Julia som är med i kompbandet.


En annan del av kören:)


Och Sofie igen:).


Usch, det här var riktigt jobbigt. Utdelning av betygen... Sista gången vår klass, 9A står samlade. Inte nog med det, typ begravningsmusik på köpet, plus de sista kramarna av våra underbara mentorer som önskar oss lycka till i framtiden..


Tack för allt!Jobbigt.


Det gick lite tungt för 9A:s tjejer..


Tur att jag kommer ha kvar dig vid min sida genom gymnasiets gång!<3


:'(


Viktor och våra mentorer:).


Kurt, jag och Karin.


HAHAHA, jag dör! Så jävla klockren!


Mamma lyckades bra med klassbilden...


<3


<3
Jag, Eve och Rebecca.HA ETT BRA SOMMARLOV:D!!
(Det brukar bli så att man själv är med på varje bild typ när mamma sköter fotandet)

Har fått in bilder i datorn


Jag och min bror på studenten.

IMORGON FYLLER JAG 16:D!

Den här gången förlåter jag dig aldrigExamenskvällen.

Tro inte på vad ni hör. Det var bara jävligt lågt sagt av denna människa. Jag ska få tillbaka mitt självförtroende igen. Det är just det jag är så upptagen med nu.

*

Menade att jag slutar blogga för en tid framöver.

Vi hörs

Hejdå Sjulnässkolan! Och hejdå bloggen!

*

Jag ångrar saker jag gjort. Men jag kan ju inte ångra något jag inte ens gjort. / j

Hos mormor

Nu sitter jag här igen, hos mormor. Gullig som hon är bjöd hon på middag. Inte nog med det, tacos för den delen!:D

Sitter nu och kollar på Yr.no inför morgondagens väder. Och det ser jävligt lovande ut! Hoppas denna väderprognos stämmer, men yr:s väder brukar alltid stämma. Men vi håller tummarna iallafall:)!

Har fortfarande inte planerat kvällen. Ska höra om lillpiteborna vill göra något. Åtminstone planera lite för imorgon;)!CIAO

R.I.P

Kan väl passa på att meddela att något hemskt har hänt. Min frisör, Maud, åkte utomlands som alla andra år. Och efter att hon och hennes man varit ut och ätit på en restaurang och dom skulle gå ut därifrån så hade en väsktjuv kört förbi med moppe och ryckte tag i hennes väska. Maud satt fast i väskan, eller hon följde iallafall med, och släpade efter.

Hon åkte in till sjukhuset med nack och skallskador. Och efter att hon legat med respirator i några dagar fick dom stänga av den p.g.a hjärnskador.

Vila i frid.

olika

Förvånat med välförtjänt. 9B vann brännbollen och det är jag glad för :)!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska höra vad alla ska göra. Men dom flesta ska väl börja förfesta för morgondagen..


CIAO


Brännboll

Är på skolan nu. Snart dags för brännbollsturnering. Nu jävlar ska 9A vinna, haha. Önska oss lycka till!
CIAO

Bilder från klassensdag


Några i klassen:)


Den snygge trollkarlen/jonglören.
Henke och Eve(;

CIAO


H-a-h-a


Hittade detta gulliga brev på vinden när vi rensade. Bra stavning hade jag också;)

Skattjakten

Ja, så var den årliga skattjakten på sjulnässkolan avklarad. Resultatet blev alla C:are på första plats, A:arna på andra och B:arna på tredje. Självklart ska våran klass snubbla på mållinjen.. För i år gick det riktigt bra. Men kan ju inte säga annat än att 9C var duktigast.

Vi fick oss aldrig en vinst på sjulnässkolans skattjakt. Utan vår sportiga klass tar hem brännbollen som sker imorgon istället!:)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer:) Det återstår att se=)Dragkamp 8a mot 8c tror jag:)


Jessica hopparsäck;)


9a


Rebecca i vätskestafetten.

SAIK-visan

CIAO

Balen

Kom nyss hem från balen. Jag hann komma upp i ca 300 bilder. Så jag kan ju bara säga att den dagen min egen dator funkar igen lär jag ha mycket att göra, haha.

Balen blev iallafall försenad och det första paret startade en halvtimma försent. Min bror och Madde gick som de 8:e paret som tur var. Men ändå stod vi kvar ändå till slutet. Det tog ca 3h att se alla par. Och kan ju bara säga att alla var så otroligt fina! Oj så kul det ska vara att få klä upp sig så!:)

Nu ska ni få se några av bilderna. Men eftersom jag inte har min dator så får ni se dom oredigerade;)


Mycket folk och många fina bilar:)


Madde och Jonas:)


Krille och Sanna:)


Emil


Linnea Svensson.


Isabelle.


Maria Nordqvist.


Ingen aning om vem detta är:)


Kusin Jimmy och Elin.


Dennis Berggren.


Tim Marklund och Anna Wikman.


Johan Nilsson och Rebecca.


Tom Bergman.


Samantha.


Malin Nordsten.


Tove Berglund.


Jennie Berglund.


Sandra Nilsson.
Erik Engberg.


Lars Lindqvist och Amanda.


Lisa Bergström.


Mikaela Segerstedt.


Emelie Larsson och Christoffer Pohjannen. (Pojje)

Ida och Julia var också där:)


Madde


Jonas och Madde innan balen:)

Har ännu mera. Om det är någon som vill ha kan jag skicka via msn. Om än ni inte finns med på bilderna på bloggen lär jag säkert ha någon bild ändå:)!

CIAO


Maddes dator

Morgonen startade med att jag hade fem minuter på mig att göra mig klar för att fara till tandläkaren. Snabbt klädval och slarvigt borstade tänder kommerjag till tandläkaren och går ut därifrån hålfri, gött!;)
Efter det följde jag med mamma och mormor till stan för att kolla studentpresent åt Jonas. Själv hittade jag lösnaglar till examen.

Nu har jag nyss kommit genom dörren och ska snart förbereda mig för att följa med som fotograf till balen där Jonas och Madde ska gå. (De kommer vara supersnygga!)

Vi kanske hörs ikväll. Beror på hur länge Madde har datorn här:)


CIAO


 


Klassens dag?

Dagen startade med en försovning men jag kom i tid ändå. Inga lektioner när vi kom till skolan utan vi inväntade bara att få fara till Karin(vår mentor) med klassen. När vi väntat klart bar det av på mopparna. 15 moppar i en klunga avslutades med en liten krock, haha. Väl där började vi med att grilla hamburgare och sedan inväntade vi vår "hemliga gäst"- Det var typ en trollkarl, eller vad man nu kallar det. Han var grym och alla satt bara och gapade när han lekte med sina grejer och trick. Inte nog med att han var grymt duktig, han var snygg också!
Efter det gick vi ner till fotbollsplanerna och spelade brännboll. Det blev tjejerna mot killarna som vanligt. Och självklart förlorade vi stort också...

Efter att dagen hos Karin tagit slut så åkte jag och Jessica in till stan. Där hittade jag mig en klänning till examenskvällen(Y).

Nu sitter jag hos mormor och snart ska jag och mamma gå upp på vinden och fortsätta med den stora rensningen.

Ha det bra så länge:D!


CIAO

Jobb

Igår:
Efter att jag och Camilla suttit och hängt läpp över att vi verkligen kände oss helt förlorade eftersom vi inte hade något att göra så fick vi tag i några som gjorde något. Vi for då till hemmings på Issans stuga. Där gjorde vi inte mer än att sitta och prata och sedan bar det ut på äventyr. En lång väntan på skjutsen hem gjorde oss båda sjuka (veklingar). Men så småningom tog vi oss hem. Tack vare Erik.

Idag:
Nu har jag jobbat i en timma och tar nu en paus p.g.a. regnet. Har staplat ved för er som undrar. Om det fortsätter regna ska jag upp på vinden och rensa där, annars fortsätta stapla. Ja.. det finns alltid något att göra på en sådan stor gård, haha. Men nu ska jag gå och ta tag i någon av syslorna. Vi hörs!


Jag och Jessica för ett tag sedan :)
CIAO

Hos Camilla

Det börjar liksom bli en tradition.. Haha, lördag igen, och jag sitter hos Camilla. Fast ikväll verkar det inte hända ett skit. Vi kommer nog bara att hänga här hela kvällen, verkar det som.. Om någon vill göra något så kan ni ju höra av er;)

Hittade dessa bilder i Camillas dator. Dom kommer från någon fest för ett bra tag sen:)
CIAO

Hos mormor

Kvällen blev verkligen lyckad igår! Vi hann med 3/5 filmer. Dessutom fick vi oss en brännbollsmatch mot några killar. Efter det bar det av till Johan i klassen för att få kolla in hans hus. Han har nämligen flyttat för ett tag sen. Så alla vi tjejer ville titta på det stora huset.

Idag har jag inte hunnit med annat än vaknat. För jag råkade faktiskt sova till 12.45... Efter det såg jag några avsnitt av Sjukhuset och sedan begav jag mig till mormor.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det återstår att se :-)


CIAO

Saw maraton

Sitter i datasalen än en gång. Vi har så lite lektioner nu dom sista dagarna, så då hamnar vi oftast här. Ikväll ska iallafall halva klassen (tjejerna) komma hem till mig och så ska vi ha "Saw maraton". Eller när vi började prata om det sa vi att vi skulle ha det. Men nu har vi insett att det lär bli rätt jobbigt. Liksom 5 superlånga filmer på rad.. Haha, vi har då bestämt oss för att ta oss igenom 1an och 2an. Och 1an är endast för Emmas skull, den efterblivna ungen som inte sett den-.- (puss på dig).


CIAO

CRASH

Hej bloggen. Kan ju bara meddela att min dator har crasha. Vet inte riktigt om hårddisken kommer att klara sig. Inte kul isånnafall. Vi får se när vi får igång den.Vi hörs!


CIAO

SunTan

Nu drar jag in till stan på SunTan. Vi hörs ;-)HEY

Godmorgon! Jag har nyss vaknat. Har nog aldrig varit så trött som nu på senaste tiden, speciellt idag. En kompis ringde och väckte mig där vid 03.14 typ, menmen. Det betyder ju att det blir riktigt bra med ett låååångt lov:D!
Nu ska jag gå och klä på mig, sen vänta lite på klockan och sedan hoppar jag på moppen och drar till skolan:) Vi hörs!


CIAO

Göteborg 3

Haha, bara för dig Sara, min trogne läsare ;)
Synd att jag bara orkade redigera 2 av dom :-) Mer Göteborg-bilder kommer, någon gång :)
CIAO

Gillar inte rubriker

Sitter i datasalen nu. Inväntar den sista lektionen, vilket är NO. Det känns ganska meningslöst att fara till skolan nu de sista dagarna. Eftersom det enda vi har kvar i skolan är NO-lektioner. Allt annat är typ klart. Det enda vi gör är att sitta och surra och försöka fördriva tiden så att vi får fara hem.


Saknar dig tjockis!:(
CIAO

Halo

Idag slutade vi 11. Skönt som fan kan jag bara uttrycka mig med. Efter det så åkte jag direkt in till stan. Hittade faktiskt ingenting utan tog bara en fika och sen åkte jag och solade. Efter det for jag hem och det första jag gjorde var att somna, heja Jennie -.-! Så nu vid 8 vaknade jag av att det ringde på min mobil. Och det var ju tur det;)


Idag
CIAO

:-*


<3

Gokväll

Idag har jag varit in till stan och solat. Sen kom lite släkt på besök eftersom min bror fyllde år för typ en vecka sen. Så då hann jag med att fika och busa med hundarna. Nu ikväll ska jag fortsätta se filmen jag somnade till igår, Wallander såklart, finns inget bättre ;)!Göteborg 2


Glada tjejer;)


Gulligt;)


Snyggingar;)


Haha, kan bara gilla bilden xD


Jag har en söt kompis!


Hej på dig Sara:D


Stek


Allt bra gulligt (;


Här steker vi!


<3
Här började det bli riktigt roligt. Vi körde sanning & konsekvens. Kan säga att vår klass känner nog varandra bäst, speciellt efter denna resan, haha. Det gick verkligen långt!;D


Höhö


Haha, "skala och sug av en banan".


"Pussa den till höger om dig".


"Ta av dig tröjan och smörj in din kropp".


Haha, Jens;)


Snurra flaska;)
Trötta efter kvällen;).


Direkt vi kom fram var det bara att byta om och hoppa på Paddanbåtarna.


Åka spårvagn blev det mycket av. Och ibland för länge av (vi glömde kliva av).


På paddan(:


Under en låg bro, där vi var tvugna att ducka;).


(Y)!


Som man har koll(;.


Grekisk restaurang.


På universeum:).


Haha, gulle-Jessica:D!
Akvarium


Lilla Nemo:')


Gode jävla läskig.
Långbenta(;.


Göteborg-Malmö.


ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG!


Emma och jag.


Jag och Eve.
Snacka om livat;).


MÅÅL:D!


2-0 till Göteborg:D.

Haha, vill ni veta en sak? Det där var bara första dagen;).


På Älvsborgs-fästning.


Det tyckte vi inte var speciellt kul..
Och Simon fick vara med i "pjäsen".
9A<3
Det lär komma många tårar på examen. Samma klass sedan 6-års.


Haha, gamla fängelseceller.
<3


Jag, Emma, Evelina och Rebecca.


Blåsigt.


Och Eve och Rebecca lejda sig som vanligt (;.


<3


Emma, Rebecca, Evelina och jag.
Sen for vi på stan. Och där träffade vi Julia.


Kan älska den!


Nordstan;)


Turister;).


Rebecca och Emma.


Viktor:).


Hård schej.


Här började magsjukan..


En efter en..


Gooodmorgon.


Söt flicka(:


I väntan på tåget hem..


Hejdå Göteborg:(


Och Viktor hällde vatten på Rebeccas röv så hon var tvungen att torka den-.-
Riktigt söta;)


Eve och jag.


Påväg hem från älvsbyn.

Och nu till det sista : mobilbilderna.


Linus


Balder.


(Y)
Det var allt;) Eller inte allt, men allt jag orkade;)
CIAO

RSS 2.0