Grattis Viktor


GRATTIS VIKTOR NILSSON 16år:D! Dock Jessica som ger honom en kram på bilden;)

Btw, den här dagen blev betydligt mycket bättre än gårdagen!:D Det enda negativa med denna dag var att jag fick mitt skolfoto med posten idag. Vad jag menar då är att det var inte fagert:O!


CIAO


Stan

Efter att jag tagit mig till stan försökte jag verkligen fördriva tiden på något bra. Prövade nämligen jeans vilket är så fruktansvärt jobbigt. Inte för att jag skulle köpa några utan bara för att veta vilka jag vill ha:) Fast bara för det hittade jag inte några. Har ju inte den perfektaste kroppen precis, platt och rak, not bra! Haha. Jag hittade iallafall lite andra småsaker och fick mig en macka på Subland. Sen var det dags för intervjun med Malin (hon jobbar på PT) om skolmaten. Det gick rätt så fort och jag och en till kille blev fotade och sen var det klart. Då gick jag och mötte upp Jim Eriksson och Linn karlsson och gick med dom ett tag.


Jeans tights från Cubus
Örhängen från Gina
Linne/klänning från Gina
Lack tights från Gina
(jag har redan ett par men dom är så extremt obehagliga och jag tycker dom är så extremt snygga så jag var tvungen skaffa mig ett par skönare)
CIAO

kastat pärlor åt svin

Det har jag verkligen gjort.

Kör så att det ryker

Hallå alla glada:D! Nu är det en ny dag, vilket är super bra! Jag slutar faktiskt snart för er som vill veta. Har ju det hära omtalade hålet efter 11. Men nu har jag tagit ledigt från bilden för jag ska ta bussen in till stan och fara på något grejs om skolmaten:). Sen ska jag fördriva resten av tiden på stan tillsammans med Jim Er. Resten av kvällen kommer att bestå av övning inför redovisning som jag mest troligt ska ha imorgon(om andra världskriget). Ni får ha de bra så länge:) Uppdaterar ikväll någon gång:)

 

CIAO


I am the ultimate high

Nu måste jag sova. Vill verkligen att dagen ska ta slut nu! Sov gott, ni också!

I need consolations

I förra inlägget skrev jag att jag pratade med P. Som bara vissa förstod så var det Mattias Pettersson:) Nåja, skoldagen har varit jobbig som fan. Fråga mig inte varför. Det var bara inte min dag, och trött efter andra händelser. Och idag LOVAR jag mig själv att verkligen lägga mig tidigt, för nu behövs det! Det kan jag lova!CIAO

(N)

Inte bra Jennie! Jag lovade ju mig själv att hoppa i säng. Men istället fick jag ett samtal av P som räckte till 2 på natten. Sen försov jag mig rejält så, not good!(;
CIAO

kastat pärlor åt svin

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag faktiskt sova(A). Grattis Jennie till en tidig kväll. (hoppas jag håller detta nu).
CIAO

a song for your heart


gårdagens

Haha, så såg jag ut igår. Svårt att ta "outfit" bild med system kamera eftersom den inte går att ställa.

Igår

Kom nyss hem från bodsjö skolan där jag och Linn har varit och städat. Kan säga att den skolan är i bättre skick än vad den någonsin varit nu, haha. Det tog ca 2h att städa ihop allt och lätt var det inte, det fanns bl.a inget varmvatten, haha. Ett bra jobb har vi iaf gjort och en kanon kväll hade vi, eller åtminstone jag:)


Linn och Pontus
Pd och Johanna:)


Malin och Jore


Jag och Pd


;)


Så här kul hade vi idag...(;
CIAO

TAGG


TAGG

Igår

kom Linn till mig och efter ett tag begav vi oss på moppen till Emma. Där var även Viktor och Cajsa. Vi såg Let's dance finalen vilket vi inte skulle ha gjort för alla vi hejade på Laila. Menmen, inte hela världen(; Efter det spelade vi galen panna och de sög verkligen Viktor i:O
Han fick ledtrådarna "det börjar på G", "det är två ord", "Första ordet har fem bokstäver och de andra fyra", "tivoli", "stort", "I sverige", "många åker dit"... o.s.v. Han gissade på : Liseberg och Skara sommarland. Och sen typ : Vad heter det?:O:O Det som är i Stockholm?:O Vad fan heter det? Och det gick några varv och han kom aldrig på det. Och tillslut kom han på det. Det var ju faktiskt Gröna lund. Haha, Synd att jag suger på att förklara, men ett gott skratt fick vi(;


Viktor, den smarte.


Linn och CajsaCIAO

=D

Nu är det klart! Bodsjö skolan är hyrd!

Kom

just hem från skolan. Och självklart har inget kul hänt på skolan idag mer än att jag blev klar med min kjol på syslöjden:). Så jag tänkte snart gå upp och pröva den. Sen skulle jag tro att det är mat på g;)
Och ikväll ska jag iallafall vara med Linn. Vet inte vad vi ska göra;) Men något kul säkert. I värsta fall så är det ju let's dance final, haha. Nåja, ni får ha det bra så länge:)!


Snygglinn
CIAO

I helgen

Tänkte bara meddela att ni som var bjudna på festen i helgen så gick inte byan att hyra i helgen. Så vi försöker stressat få tag i en person som kan hyra ut bodsjö skolan. Men vi har tyvärr inte fått något svar än. Men mest troligt blir det dära. Då vet ni;)


Reklam

Förlåt min käre kusin Jimmy, glömde av att göra reklam för eran blogg(; Men nu kommer det : tvamandarinerochenbanan


Jag vet, man ska inte täcka över ansiktet, men jag var verkligen tvungen, haha.
CIAO

Dagens


Amanda


Rebecca och Eve;)


Jessica och Amanda


Bebbe


Snygg Jessica(;


Sara


Det går inte så bra för Eve;)


Tro inte vad ni ser;)


Rebecca, Alexander och Eve


Konserten


Jullan


Matilda och Sanna:)


Maria


SoffePoffe


Anna och Amanda


Ida


Anna, Sofie och maja typ


Jonte och Alexander.

Jag har verkligen inte lyckats med några bra bilder idag:O. Jag orkar heller inte sätta mig och redigera alla, dom är ju inte så viktiga:)! Men ni får tåla vad ni ser, haha.
CIAO

Skola

Just nu sitter jag i datasalen. Vi har just ätit blodpudding vilket inte smakade så gott. Vi ska iallafall snart gå på svenska sen ska vi på konsert. Som elevensval och alla musik intresserade håller i(; Självklart har jag med mig min kamera. Så jag ska försöka ta några kort som ni ska få titta på sen. Ha det bra:)!

CIAO

Godnatt

Sov gott! /ciao

ångest


Jag finner inga ord. Du är så....

stan

Dålig uppdatering idag, sorry(; Men jag drog till stan direkt efter skolan så jag hann inte med. På stan hittade jag inte så mycket mer än ett linne, trosor, nagellack, hudkräm och en ring. (och annat(A)). Efter att jag kom hem från stan for vi och åt palt hos mormor och sen när jag kom hem hade min "kära" bror datorn. Och eftersom han tyckte jag satt länge igår skulle han självklart göra tillbaka. Så efter typ 4h fick jag datorn. Mer har jag inte att berätta:)


Allt är från Gina, förutom hudkrämen och nagellacket då:) 

CIAO

I wanna stay with you


I wanna have love, love, love

Bilder

Lite bilder från dagen:)!


Den grymma dansen (ironi).


Emma och Jessica:)


haha, söt bild ensPå väg till OK på hålet.


haha, gött(Y)


Fin poet bild av Rebecca:)!
CIAO

Norrdans

Hallå, nu sitter jag i datasalen med mina kära klasskamrater, höhö. Vi ska snart gå ut till bussen och jag passar på att skriva att inlägg här för jag garanterar att Jonas har datorn när jag kommer hem. (vi har bara en dator om ni undrar). Men när jag väl får sitta på datorn ska jag slänga upp en hel del bilder från dagen. Vi har ju bland annat varit på en sån otroligt vacker dans idag (not). Som tur var kom Felle och hennes gangstahwangstah skola också dit. Så hon räddade mig från det tråkiga. Tack för den Felle;)!

CIAO

Frisören

Nu är jag glad:D! Jag blev för första gången på länge nöjd med mitt hår! Erkänn, det är inte ofta! Men bara för det blev det inte så stor skillnad. Endast ljusare, men det är ju bra. Eftersom jag var nöjd med mitt hår innan jag färgade det efter att den mörka färgen bleknat så mycket sen sist jag färgade. Fast då var de ju utväxten som var problemet. Men nu är den fixad och jag är nöjd, än så länge:D! Bild kommer sen, om jag orkar ta någon. 

 
CIAO

Godmorgon

Igår hade jag ju tänkt hinna slänga in ett Grattis inlägg till Jessica som fyllde 16. Men efter att jag fastnat vid tv:n så glömde jag av mig. Men men, ska snart klä på mig och gå ut till bussen.
Om det är någon som vill veta så har jag fått en vagel eller något liknande under ögat. Så jag har som en påse där, haha. Ser lite kul ut om jag får säga så. Ont gör det då. Nåja, ni får ha det bra:)!

 
CIAO

belief


Hejdå mitt "gamla" hår, haha. Ska färga det imorgon:)!


Bilderna från krokodil

Nu kommer några av de bilderna som togs på Krokodil:)


Det var gode mycket folk:)


Free your mind


Sara Holmdahl


Anders och Linn - Sweet child o'mine


Linda-Mari och Victor -  joelene


Victor


Joel Jansson
Linn - Be mine


Joel


Lite publik:)


"sista låten"


Söt Rebecca:)


(Y)


Camillas söta hund i bilen:)

Det var faktiskt väldigt svårt att ta bra bilder på krokodil. Ljuset var lite speciellt så bilderna har blivit väldigt pixliga. Men det kanske också beror på mig(; Kan ju inte riktigt de där så bra.

Efter Nils som presenterade sa att det var sista låten och frågade publiken vilken låt dom skulle köra. Så ropar några
:- Does your mother know!!!
Camilla bara
:- VA?:O Kan alla den ens?:O Bara sådär?
Jag bara
:- du tror inte det där var förplanerat så att dom sagt till dom som sa den låten skulle säga det?
Camilla bara
:- jahaaaaaaaaaaaaa, smart.
CIAO

Lördag kväll

så började det med att jag for till Linn Karlsson. Vi gjorde inte så mycket mer än att prata och spela kort:). Men däremot hade jag med mig min kamera, som faktiskt inte hamnade i mina händer denna kväll, haha. Efter ett tag hos Linn så for jag Micke och Jens till Micke. Vi gjorde inte så mycket mer än att prata och efter ett tag for jag hem. Men ni ska iallafall få ta del av de bilder som togs under kvällen:) Ha det bra!


Anton och Viktor.


Linn;)


haha


Micke var nöjd med denna bild.


Haha


Viktor och Linn


Här var dom trötta tjejerna;)


Haha


jani
söötisar:)


Linn;)


Jens viktor och Linn?;)


Linn och Jessica:)

Som ni vet så beror kvallan på förminskningen:)
CIAO

Godnatt

Sov gott:D!


Bilder från igår

Bilderna som togs igår:)!


Haha, så såg jag ut.

Hos Julia


David P.
CIAO

kvällens planer

Glömde att säga att jag var på Krokodil med Camilla och Ante. Varför jag ville säga det var för att jag ska ladda upp en bild på dom, haha. Nåja. Kvällens planer verkar bli att vara med Jens, Micke, Elin och Anton typ. Vi kanske ska och grilla eller så fara förbi hos Linn karlsson. Det blir nog trevligt vad som än händer;)

 
CIAO

Krokodil

Oj vad duktiga estet musik var idag! Det var otroligt bra:D! Jag fick faktiskt kring 100 bilder med mig hem. Därför får ni inte se dom än. Eftersom jag inte valt ut dom "bästa". Dom lär väl komma imorgon. Söndagar fungerar bra som dator dag (; Nåja, från stan fick jag faktiskt en tröja med mig hem. Och för er som ville veta så köpte jag ett hårspray. En sån hära "bag size". För den blev "stulen" på festen hos Matte(; mohahah. Så kan det gå.


Tröjan är från JC.
CIAO

Igår

blev det så att jag for till Camilla och var där med hon, hennes bror och Tiffe, hahha:D Sen for vi in mot stan. Mötte upp några kompisar, bl.a. Sofia Borg och Martin Junes. Sen for vi på Winter Pride. Vilket sööööög! Vi gick typ ut därifrån dirrekt och begav oss till Sunes och åt dära. Efter det gick några av oss hem till Sofias kompis Julia. Där gjorde vi inte så mycket. Bl.a. tränade i deras gym(; Haha. Nåja. Jag ska fara in till stan nu på ett tag. Så bilder från gårkvällen kommer väl senare. Ha det bra:D! 

 
CIAO

yeah

Kom nyss hem från sista dagen i skolan för denna vecka=) Gött! Ska börja göra mig klar för kvällen. Den är inte riktigt bestämd, som vanligt. Men något kul blir det iallafall:)! Vi hörs!

 
CIAO

Live for nothing

or die for a reason...


KOMPISAR:
En kompis du saknar: Julia
En kompis du älskar riktigt mycket: Ni vet absolut vilka ni är
Din bästa kompis: har ingen, alla är lika bra.
En kompis du glidit ifrån: Julia!
En kompis du kommit nära: Felicia.


who's gonna be the one

Torsdagen avklarad! Veckans jobbigaste dag, skööönt:D! Ska snart gå till mormor för att äta middag. Sen blir det inte som jag trodde(att fara på byan och se estetarna). Vi ska istället fara på lördag och se samma uppträdande på krokodill:)

Haha, för er som vill veta klarade jag att lyfta stången på 17kg 2ggr :o En förbättring från förra året iallafall. Då klarade jag en:O
 
CIAO

totally

Sitter i datasalen i skolan nu. Lektionen slutar snart och vi ska gå till gympahallen och ha idrott. Vi har styrkebana idag vilket kommer gå dåligt för mig. Styrkan är väl inte min starkaste sida precis;) Men jag ska väl göra det bästa jag kan av det hela:) Efter det har vi Engelska och då ska vi börja filma våran redovisning om Sverige. Nu slutar vi. Så ha det bra=D

                                                                                                            CIAO

Don't go!

Inte bra Jennie, inte bra! Nu har jag sovit hela dagen, hela dagen!! Vaknade av att det var rätt så livat här hemma. Vi hade nämligen främmande. Men utan att titta på klockan somnade jag självklart om. Och vaknade nu vid halv 9-9 någon gång. Intressant ens? Nee! Men jag har ju inte så mycket mer att berätta, haha:) Jag ska gå och göra lite mat och sen fortsätta på mitt sovande. Har nämligen feber så det kanske är bra med sovandet;)

Nåja, imorgon efter skolan ska nog jag och Linn fara och se gamla sjulnässkole-elever som typ går estet musik. Dom ska uppträda på byan i Stockbäcken så det lär bli trevligt:)!


Hade bra!

CIAO


let me love you

Skönt att vara hemma! Sitter hära och tänker på mat. Det är det enda som går runt i min skalle idag. Eftersom det var denna vidriga gröt till lunch på skolan, igen. Just nu skulle det inte sitta helt fel med en pizza... nää, ska sluta drömma, haha. Vi får väl se vad som serveras.

Skoldagen har väl annars varit som vanligt, spex möte, solpass, bild och No. Justja, vi fick faktiskt tillbaka No proven idag. Jag fick VG+, så jag ska väl vara nöjd.

Nu ska jag gå en trappa upp och ta med mig kameran ut på en sväng.

 CIAO


 


Vallsberget

Det blev inte som väntat. Inget sovande och tvtittande. Utan jag for istället med Elina på Valls. Det blev nog mer prat än åk skulle jag tro. Eftersom vi inte träffats på ett bra tag så hade vi nog rätt mycket att prata om. Trevligt var det iallafall:) Nåja, bara för att jag inte latade mig och såg film så ska jag gå och lägga mig snart och slå igång en film. Sov gott allihopa!

 
CIAO

thriller

Min mun är neråt just nu! Det blev inge stan:(. Så jag får väl underhålla mig med att redigera bilder medan jag väntar på maten. Har inga planer alls för ikväll. Men jag orkar typ aldrig göra något efter skolan:S Typ sova, dator, film. Vilket liv jag har? Äh, får skylla på denna skola som tär på kroppen. Men om det är någon som vill göra något så kan ni ju skriva ett sms:) Nu ska ni få ta del av några bilder från helgen som varit. Jonas och Madde hade nämligen fotosession typ, skoja. Men man skulle kunna tro det;) Ha det bra så länge:)!


Sedär, nog kan han också;)


min bror...


Madde;)


Här tog jag över kameran:) Och då finns det ju inget finare att fota:D!
CIAOSkola

Vi sitter nu i A5 och har bild. Jag har snart gjort klart min konsthistoriebild och väntar nu på hjälp med de sista. Men nu är det så att vi fick börja denna lektion tidigare så vi slutar när som hellst. Skönt som fan! Ska höra med mamma om hon orkar skjutsa mig in till stan, vilket jag inte tror hon gör. Nåja, vi hörs;)

 
 CIAO

1+1=0

Jag som hade tänkt gå och lägga mig igen. Men självklart var jag inte ett dugg trött när jag gått upp för trappan. Så jag drog med mig Diva ut på en promenad. Promenaden tog däremot stopp hos Johanna, där vi satt och pratade och lät hundarna busa, som vanligt då;). Efter det har jag inte hunnit göra så mycket annat än att se lite CSI och sitta här vid datorn. Något mer ska jag inte göra ikväll, förutom att sova då;) Vi hörs imorgon:D
 

CIAO

Why don't you get a job?

Hello, vaknade nyss faktiskt. Slog på en film efter maten och somnade såklart. Något speciellt har inte inträffat idag, mer än att vi har haft skolfoto. Usch, vår klass hade den oturen att just komma till fotografen efter idrotten. Då man är sådär lagomt röd och god i ansiktet. Nåja, det är väl inte hela världen att släkten får titta på sådant. Ska se efter om jag har fått med mig några bilder från dagen=)!

Övning inför skolfotot:)
På musiken:)

 

CIAO

Friluftsmänniska?

Oj vad jag har varit duktig idag:)! Jag började dagen med att gå till mormor och hämta min hund som sovit dära eftersom jag var borta hela kvällen igår. Så jag och Diva drog ut på en fototur vilket resulterade fula bilder på hästar, haha. När jag kom hem kände jag att jag verkligen inte kunde sitta inne i detta väder. Så jag tog fram ett par längd skidor, knäppte på dom och drog med Diva ut på en skidtur:)! Gud så härligt det var! Flera år sen jag åkte skidor! Nåja, när jag väl tagit mig hem skulle vi gå till mormor på middag men då fick jag ta Jonas skoter och då skjutsade jag Diva på den samtidigt, vilket hon verkade tycka var kul, förvånande:O! Nåja, ni ska få kika på några bilder som är tagna under dagen:)


de tre syskonen:)


Haha, söt bild


Fulaste bilden jag sett på en häst  xD


Hon är då en riktig Diva;p


kanon väder(Y)


<3
CIAObilder från igår


Camilla och Ante


Johanna Fahlgren


Pb, Martin och Johanna

Matte


Pb, Martin och Johanna;)


Matte och Johanna.

Mer bilder tog jag inte;)
CIAO


Lördags kvällen

var toppen! Jag hade iallafall jätte kul:) Något mer har jag inte att säga. Eller jo, när jag orkar gå upp och hämta mobilen ska jag ladda upp de enstaka bilderna jag tog igårkväll:).
Gårdagens

CIAO


Take control

Idag är det en ny dag:D! Vilket betyder nya möjligheter, tur det! Igår frågade Camilla mig om jag ville följa hon och Johanna till LF och se på fotboll. Då kändes det kul men inte idag, jag har helt ont, i hela kroppen typ. Fast det ska inte få påverka min kväll, nejnej;)! Den blir som planerad! Får vi hoppas:D!Haha,de här bilderna är sen i somras då jag just fått en system kamera. Och så sitter Camilla och tittar farsinerat i glaset och säger: Jennie! Man har typ macro i ögat:O!
CIAO

Fredagen den trettonde, igen.

Som ni såg blev kvällen inte som jag ville precis. Jag får väl ta och skylla på datumet, fredag den trettonde.. Kvällen sög med andra ord. Det har bara varit tjorv hit och dit och tillslut kom de några hit som sedan lämnade mig och Jens Nordström, så vi gick och mötte upp camilla så vi skulle ha någon social att vara med. Så kvällen bestod bara av prat och sånt och vi taggar upp för en bättre dag imorgon;)! Då jääävlar:D


Fin bild.. haha, men enda bilden som knäpptes under kvällen;)
CIAO

baby goodbye

Vet ni vad jag har kommit på? Det är så hära. Jag satt och tänkte på hur glad jag är, och det har jag varit både idag och igår. Och då började jag leta efter vad det beror på. Tillslut kom jag fram till det! Jag har ingen läxa, inga prov, inget sådant som gör allt tungt på dagarna. Seriöst, skolarbetet tär så himla mycket på kroppen. Så är det nog inte för alla. Men för de som visar intresse iallafall, eller, intresse och intresse, men dom som orkar plugga. För när jag mår dåligt, och allt känns skit, det är alltid då man har det som stressigast med skolan och allt, eller jag tror iallfall det. Tonårs problem..

Nåja, glömsk som jag är så hade jag glömt mina gympaskor på gympan idag, så mamma skjutsade mig dit och hämtade dom (sneeell mamma). Efter det, vilket var nyss, så packade jag upp resten av gympaväskan och ska nu gå och sätta igång en film, sköööönt:D! (btw, har fyllt på mobilen, gratis smssss:D)

CIAO

Grekisk pyttipanna

Nu ropar mamma på hjälp med dukning och sånt. Vi ska äta världens godaste mat! Nämligen Grekisk pyttipanna:O. Usch vad gott det är! Och Felle, när du ser det hära, ring mig, vill veta lite om helgen;) (har slut pengar på mobilen).CIAO

if you say that you're mine

Har nyss varit ut med Diva. Innan det var det skola såklart. Jag var så nära som jag kunde vara att få mitt första G i hela mitt liv idag, men jag klarade mig, med en halv poäng. Nåja, annars har dagen gått bra, en lektion mindre idag tillochmed. För Engelskan blev inställd, en sådan sak är bland det bästa jag vet! När en lärare talar om att lektionerna är inställda, haha.

Inte från idag;)Gulligt Sara, gulligt;)


Lånat Tonys skor  :-)
CIAO

I'm just fine

Efter jag hade ätit for jag och mamma till kusinerna. Vi tog med Diva och lät hon busa med deras två dvärgspetsar. Mycket bus blev det medan vi fikade. Efter att vi kommit hem la jag mig i soffan och hell yeah, jag somnade;) Så jag har sovit från 8 typ, till nu. Och ska gå och lägga mig NU;)! Då vet ni.

CIAO


Nostalgi

Har suttit och redigerat bilder som jag knappt tittat på sen gothia. Dessa har ju aldrig lagts ut så nu kommer de en hel drös ny/gamla bilder :-)


Rebecca och Johanna:)


Ida Rådman;)


Haha, alla är less att vänta på nyckeln till rummet, spec Camilla;)
<3


sötis!


Camilla


Linn, och jaa.. killarna därbak;)


Danskarna;)


Efter invigningen;)


På gatan


fussball spielen


Här hade vi åkt ut, så det var inga glada miner:(
Innan vi skulle fara.


Någon som inte vill vara med på bild?;)


:)


Hejdå Göteborg;)

Har tusentals bilder till. Men jag antar att ni inte vill sitta och titta på alla dom;)
Och om ni undrar varför det är så dålig kvalla beror det på att jag måste förminska
dom för att dom inte får vara större än 8M så;s
CIAO

Live your life

Kom alldeles nyss genom dörren. Har varit och hämtat Diva på dagis. Vilket är hos mormor:)! Vi fikade gófika dära och pratade en del. Nåja, som ni såg var jag inte så duktig på att sova igår;) Jag tror jag var vaken vid 2 åtminstone. Just därför har jag bestämt mig för att ligga i sängen mellan 10-11, och det ska jag!;) Vi får väl se hur det går då. Sömnen kanske inte är så viktigt, jag är pigg ändå:)! Och provet gick bra idag (tror jag) så sömnen har inte påverkat;) Och nu har jag ju inget att plugga på så ikväll ska jag göra något kul :-)

CIAO

höhö

Höll absolut inte mitt löfte :D Men nu ska jag sova! Ska bara se en film först (a)


godnatt

Imorse var jag så huvva trött! Så jag lovade mig själv att ligga i sängen klockan tio. Men se hur det gick, har ogjort en massa saker än så länge;) Inte bra Jennie, inte bra!


it's a beautiful day

Det är en riktigt bra dag idag;) Jag är helt glad idag:D! Kan bero på:
-vi slutade tidigt idag (halv 12)
-plattången har kommit
-god mat på vischan istället för denna äckliga skolmat;)
-jag har fått färgningstid hos frissan;)
-jag och felle taggar inför helgen;)
-plugget gick skit bra, nu iallafall, (peppar peppar)
-jag fick tillbaka so:n som visade sig vara (Y)
- säkert nå mera;D

Nåja, jag hittade inte mer än en tröja och hårinpackning till mig själv på stan:) Men en försenad present till min kusin fick jag också med mig hem;) Ska inte skriva vad jag köpt ifall hon nu läser detta;) Om ni undrar vem hon är, så är det Jessica Nilsson, grattis i efterskott:D!


Gott fika på kvarters bageriet.


Den nya plattången;)


Den gamla. Vet att jag är dålig på att förklara, men det här menade jag med att den "gått av";) haha


En vanlig svart bas tröja från JC:) Och hårinpackning som luktar grymt gott!
CIAO


It's a good day!

Har nyss varit och ätit hamburgare på Vischan och nu överraskade mamma mig med att vi ska till stan;)! Jiiiiiiies:D! Vi hörs;)

 
CIAO

Skoola

Sitter nu i skolan. Har SO och jobbar om andra världskriget. Ska snart gå härifrån för lektionen är slut. Sen har vi svenska och sen är min skoldag sluuuuut:D! Soft som faaaan;D Vi har ingen bild idag, och som ni vet har vi ca 3h hål innan det. Så vi slutar halv 12;) Gut gut gut!=D
Enda bilden jag hade i mina bilder;) 
CIAO

Does your mother know

Idag var jag glad. En som vi känner som heter Mats kom hit och fixade en hel del i våran dator. Vi fick bland annat photoshop cs4, på svenska:O! Och sen fixade han massa andra saker. Mindre glad blev jag när jag fick reda på att min plattång inte kom idag, men det finns ju inget att göra åt det. Nåja, efter maten kom Linn till mig för att "plugga". Ni tänker säkert, "men du är ju sjuk". Men ni som vet hur jag är sjuk förstår varför Linn kom. Nåja, vi pluggade iallfall i typ en kvart sen blev det snack och kortspel. Vi spelade bland annat fem kort och då säger Linn när hon blandar.

:- Hur många kort är det nu man ska ha?
Jag tittade på henne och rynkade ögonbrynen.
:- Ojjjj, det är ju ganska logiskt:)
Inte speciellt intressant tycker vi.
CIAO

=D

Nu ser jag till min förvåning att jag har besöksrekord! Det känns jätte kul, nog för att jag är medveten om att jag inte har speciellt många läsare men fler har dom blivit :)!

Hemma

Hej bloggen. Jag har just vaknat, är nämligen sjuk idag. Jag vaknade faktiskt av att PT ringde till mig. Huh, jag kan inte ha sagt något bra där i min nyvaknade situation. Det handlade iallafall om skolmaten. Som ni sett innan så är den ju inget för mig. Så jag hoppas att han som ringde mig fick klart för sig att jag tyckte det. Synd att jag var sjuk, för han erbjöd sig nämligen att komma och fota. Eller synd och synd, men det hade varit kul;) Nåja, jag sitter och väntar ihjäl mig på att posten ska komma. För då kommer min efterlängtade plattång, kulkul:)! Bara därför får jag fixa håret imorgon;) Även om jag har mitt lilla "uppehåll";).


En av de dåliga rätterna i skolan. Potatis och tomat:O ?    
CIAO

Beck

Har pluggat typ 20min på hela kvällen, lyckat(Y)! Men jag ringde till Jim som går el så jag fick lite hjälp, hehe. Nu kom jag nyss ur duschen och väntar på att Beck ska börja. Efter det ska jag försöka sova. Eftersom jag sov till ett idag så lär jag få sömnproblem inatt;)

well done

Känner mig duktig;)! Har hunnit vara ut och springa med Diva. Jag stretchade till och med efteråt, well done! Sen satt jag mig vid datorn och rensade och sorterade bilder. Nu ska jag göra min middag och öppna No boken. Sen kanske jag ska till Emma, om det hinns;)


Emma och Eve i skolan någon dag;) 

CIAO


sunday morning

Faaan! Nu har jag lyckats sova bort halva dagen. Nu får jag inte mycket tid över till annat än det hära jäkla No provet. Usch, jag kan verkligen ingenting. Iallafall ingenting av det man verkar ska kunna. Nåja, vet inte om jag skiter i frukosten eftersom det snart är middag. Nog för att det inte lär bli någon god middag. För både mamma och pappa är borta och mormor och morfar med. Då lär det bli hamburgare för mig och brorsan. Då vet ni;)


Ja, det här var ju matte men, plugg som plugg. Suger ändå.
CIAO

goodnight sweetheart


Min kväll har sugit. blääää


If I saw you in heaven

Ska gå i duschen nu. Och sen vänta på att klockan blir 8. Då kommer skjutsen hem. Alltså mamma. Då kanske jag ska till Johanna med Elina Mickan Ida och Peter? tror jag det var=) Aja, vi hörs:)
CIAO

Vallsberget

Jag fick som jag ville;)! Det blev vallsberget för mig. Mötte Mikaela Öhrvall där och såg på skotertävlingarna med henne. Sen träffade vi på Pontus Larsson och sen typ Jim och Martin. Och sen Jens och jaa. Det blev några stycken vi träffade:) Vi träffade också Anton Dahlqvist som tävlade, och det gick som vanligt bra för honom:) Det var en trevlig dag men sedär vad arg jag var på mig själv som glömde min system kamera. Hade varit riktigt kul att ta kort på skotercross;) nåja, hade ju min grymma mobilkamera med mig, så det får duga för bloggen;)


Anton och någon;)
Och Anton har börjat få skriva autografer;)!


Mikaela;) 
CIAO

you came

Godmorgon på er!=) Blev just väckt av att min bror kastade upp Diva i sängen så hon pussade mig tillräckligt mycket, höhö. Nu är jag däremot pigg. Och Jonas och Madde ska just dra iväg till vallsberget. Där är det nämligen backtävling och säkert en hel del folk. Så jag är taggad och vill dit;D Men hallå? Varför ska alla vara borta på sportlovet?:(


 
CIAO

Mittbena

hell yeah, nu har jag med testat denna mittbena, som de flesta andra. Jag kände mig så ovan i det, ser liksom så platt ut i håret, men aja:) ni får se någon bild;)

 
CIAO


Let's play a lovegame

Klev just ut ur duschen och sitter nu och väntar på ett sms från Linn. Det handlar om ifall vi ska göra något ikväll, för er som ville veta;) Jag har som ingen ork för att göra något idag. Det beror nog på denna vedbärning. Oj vad otränad jag är, kommer ha otroligt med träningsvärk imorgon skulle jag tro. Det lär inte bli härligt;) Nåja, jag tror Jim kommer snart, han ska hämta en skiva med bilderna jag tog i fjällen och jag ska få en PS skiva av honom;)


Eve och Emma ; )

you're my only hope

Godmorgon, eller det är ju inte morgon men:)! Jag är då kanon glad nu:) Efter att vi kom fram till att min plattång inte gick att laga igår så beställde mamma en ny plattång åt mig. Det blev en likadan fast en lite dyrare. Det är märket Ga-Ma. Nåja, mobilen funkar faktiskt också någorlunda bra, förutom två knappar som typ har lossnat. Nog om det. Nu är jag alldeles slut. För jag har nämligen burit ved nu på morgonen. Har faktiskt bara en paus, har halva vedhäcken kvar -.- Så nu ska jag gå och fortsätta med det. Vi hörs! CIAO


!

Åh, psykutbrott! Först har min plattång gått av, sen tappar jag mobilen, och den går sönder såklart, nu är den nya tröjan förstörd, great! nooooot.


Trötter

Kom hem från Haparanda/Finland för ett litet tag sen. Gud vad tiden går fort när man är på IKEA. Plus att vi hann på ett par till affärer då. Men jag är helt slut! Har benvärk så inni helvete ;) Haha, men sånt är livet. Nåja, jag fick iallafall med mig lite saker hem. Bl.a 4par skor från skopunkten. Usch vad kul det är med nya skor:D! Menmen, på IKEA blev det inte inhandlat så mycket för min del. Mest kuddar typ. Ska lägga upp några bilder från dagens inköp, om det är någon som vill se:)!


4par skor, en spets tröja från gina och en massa sockar;)

         


Det här är allt jag fick med mig från ikea. Ja, mest kuddar som sagt. Annars ett överkast, filt, kuddfodral, anteckningsbok, dusch creme, och sockar.

     
 Inte så stor förändring precis;)

 


IKEA

Som ni ser så bär det av till IKEA idag. Men jag/mamma kom på ett problem, Diva! Pappa jobbar, Jonas, mormor och morfar är i fjällen. Ja, då är farmor och farfar sista utvägen. Annars får vi lov att vara hemma. Vi kan ju inte lämna henne hemma typ 10h;s

Jag gör affärer även i fjällen

Efter ca 4h redigering vid datorn så har jag lyckats med några bilder. Med redigera menar jag inte att krydd redigera, utan ändra skärpa och sånt. Nåja nu ska jag berätta om min fjällstur:)

Den började i söndags. Åkte upp med Jim och Jonas. På vägen upp stannade vi i arjeplog hos Niklas Cederlunds mormor. Där fikade vi en jätte god sockerkaka och sen bar det vidare. När vi väl var framme så kände alla sig så trötta så vi la oss typ, och sov. Vilket verkar vara det enda vi gör i fjällen, plus kör skoter då. Alla tre-fyra dagarna såg ut såhära i princip. Vi vaknade, for ut med skotern, jag fotade en hel del, sen åt vi, spelade spel och sen la vi oss. Hoppas någon förstår mig, hur tråkigt jag har i fjällen när ingen av mina kompisar följer upp. Men jag har funderat hårt på det hära med fjällen. Nu när jag kom hem tycker jag faktiskt det har varit kul, det beror nog till stor del av Jim och Jonas. Men där fick ni erkännandet, jag hade kul;)!

Vad jag menar med rubriken är att jag har även slösat av mig en hel del pengar i fjällen. Det var så att jag fick köpa ett stativ av Jims kusin. Så nu är jag ett stativ rikare;)

Nu kommer en hel del bilder:D


Här bar det av uppåt


test av zoom


naturlig schej.


haha


haha


"fyra i rad turnering"


Brorsan


draaakenJim Er


Vi hade iallafall ett litet ljussken.


Kan säga att här togs mååånga bilder.
Och skotrarna skulle synas, självklart.


=)


Jonas och Jim


;)

Det enda Jim ser i sina ögon ;)


Vi hade inte så bra väder.


Jonas pärla.


Jims pärla.


<3

Hemma

Ja, nu kan jag meddela att jag har kommit hem. Ska snöra in tusen tals bilder i datorn. Så jag ser fram emot en lång kväll framför datorn. Höhö. Det blev iallafall inga bilder när killarna skulle köra, eftersom solen inte hälsade på. Men andra roliga bilder ska jag dela med mig av:) Vi hörs, sen ikväll;)

Fjällen

Felle sov hos mig. Vi var inte så duktiga med att lägga oss i normal tid. Jag tror klockan var kring 4 halv 5 och vi låg och pratade. Varför det var så sent var för att hennes mamma skulle hämta henne hos mig klockan 9:p höhö. Jag ska nämligen till fjällen idag. Vi ska fara om ca 1 timma typ. Och jag kommer hem på onsdag (lääängtar tills dess). Som ni fattar kommer jag inte kunna blogga. Det känns som om alla läsare kommer försvinna för det?;o Men bloggen är ju inte livet precis. Vi hörs! take careCiao

The boy does nothing

Sitter nu här med Felicia;) Vi har suttit och tittat på bilder från kvällen. Och ikväll har vi varit med Camilla, Jessica och Linn. Vi började med att spela GH4, sen sjöng vi en hel del singstar och spelade spel. Bl.a "med andra ord". Och där sög Felle som faaaaaaaaaan:O! Jag nynnade på "bä,bä vita lam" och Felle bara : JAG VET JAG VET! - JA JA KÄRA BARN"! Och alla skrattade och tyckte hon var trög och hon skrek samma svar hela tiden, men ja. Jag sa till och med "BÄ,BÄ" och hon fattade inget.. Menmen, ett gott skratt fick vi iallafall:) Det kommer ni också få nu när jag delar med mig av en del bilder från kvällen;)


Jessica:)

Linn på G som vanligt;)

höhö.

trögfellan-.-

någon mer än vi som tycker att jag är läskigt lik Julia Lagerskog på den här bilden?;o

Felle förklarar säkert "huvud" här :p 
CIAO

RSS 2.0