KRONOGÅRD

Vi hörs på söndag om jag inte bloggar från mobilen:D!

Dag 30 - Ett sista ögonblick

Skriver den sista eftersom jag kommer att spendera morgondagen i Kronogård med mina kompisar:)

Ett sista ögonblick för mig.. jag antar att de menar ögonblicket innan man dör? Jag tar det så iaf..
Jag vill känna att jag är nöjd med mitt liv och att jag har gjort nästan allt jag velat göra.. Dö lyckligt med andra ord:) Och då ska jag vara gammal!

Dag 29 - Bästa minnet 2010

Oj... det var ett riktigt svårt val! Men tror att det får lov att bli sportlovet i fjällen, alla sommarfestivalerna, Volbeat-konserten och den sista veckan på sommarlovet. Vilka minnen alltså!

Dag 28 – Det här saknar jag

att vara lyckligt kär & sommarfestivalerna!

FRISYREN

Såg jag ut. Lite 70-talsfrisyr. Kände mig inte riktigt hemma i det, haha:D!

HÅRMODELL

Nu far jag till min frisör för att vara hårmodell åt Charlottes Hårfix:)

HÅRFÄRG


Denna hårfärg ska jag försöka få tillbaka:D

Dag 27 – Min favoritplats

Hemma & Vuoggatjålme.

VAR E DU?


Vill ha tillbaka min kameraaaaa....

WANT YOU DO THIS


Dag 26 – Mina rädslor

Ja.. jag har en rädsla för att åka båt. Jag tror att allt började med att min mamma skrämde mig ganska mycket när jag var liten för älven nedanför oss eftersom hon inte ville att jag skulle gå nära den. Hon skrämde mig med att säga: "om du går nära vattnet så drar långarmen ner dig osv." Så jag var väldigt rädd för vattnet. Jag minns att när vi åkte över Pitsundsbron så kände jag en stor lättnad eftersom "långarmen" inte kunde nå så högt upp, haha.
Förrutom att min mor skrämde mig för att gå nära älven så var hon själv väldigt rädd för att åka båt. Så, hon har väl i princip skrämt upp mig. Tror även att farfars turer med mig på havet i de stora vågorna har påverkat en del. Nä, usch för båtar och hav! Titanic förklarar ju ganska självklart vad som kan hända... Nä.. nu börjar jag rysa!


SVAR

j.e om JULKLAPPAR:
Vars kommer väskan ifrån? :) den var super snygg!

Svar: Tack så mycket!:D Den kommer ifrån Åhléns.


KRAM


SVAR

Jenny om JULKLAPPAR:
Vars kommer de översta skorna ifrån, eller vad är de för märke? Skitsnygga

Svar: Tack så jättemycket! De kommer ifrån Euro Sko:)


Det bästa med dem är att det är gummiklackar så det låter inte allt för mycket då man går;-)

JULKLAPPAR

Lite av julklapparna jag fick. Är hur nöjd som helst:D!!


Neglige


Skoterskorna:)


En varm kofta att ha under skoterkläderna:)


Morgonrock


Dag 25 – En idol

Ja.. min-a idol-er är Volbeat! Jag älskar rock och deras låtar är jävligt bra! Kan nästan alla deras låtar utantill, haha. Har faktiskt sett dem live också, de var sjuuuuuuuukt bra! Nästa gång de spelar i närheten ska jag vara dära, det kan ni vara lugn för:D!


SVAR

Anonym om :D:
Sjuuukt fina lockar! Vad använder du för locktång? :D

Svar: Tack så jättemycket! Bilden är dock från förra året:) ja, jag använder mig faktiskt av ett plattång från Ga.Ma.
:D


vilken puss!

GOD JUL!GOD JUL ALLA FINA! HOPPAS NI FÅR EN BRA JUL:D!!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

när jag ångrar saker och när jag bråkar med någon jag älskar!

VILL TILLBAKA


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

vänner och kärlek:)

HOS EVE

Har just varit på stan och fikat med Emma och Eve och nu sitter vi uppe hos Eve och funderar ut vad vi ska göra:) Hoppas ni får en bra start på lovet!

REBECCA & FIONA
Glida runt, hänga runt, låna pengar.

HOPE


WIIIIIIII !


Dag 22 – Det här upprör mig

när folk inte håller vad de lovat.

SIMPLE MAN
Dag 21 – Vad händer 2011?

Nytt år, nya möjligheter!

Inget stort planerat än så länge. Kanske lite ombyggnad i huset men annars vet jag inte.. eller JOOOO! Jag fyller ju fasen 18! 18 jordsnurr och jag får ta körkortet bl.a. Det ser jag framemot eftersom det är rätt lätt att man tycker att skogen känns som ett fängelse ibland..


Dag 20 – Den här månaden

Hade inte riktigt tid igår så..

Ja, det är ju inte så mycket kvar av denna månad, men som alla vet så är det Julafton på fredag och det ser jag framemot. Dock lär jag ju inte få mer än en julklapp eftersom jag redan öppnat den "största" klappen (Iphonen). Efter jul så får vi se vad som händer, har bl.a. planerat att hinna köra skoter med kompisar, innebandy, bad och bastu hos eve, jag ska vara hårmodell för Charlottes Hårfix och kort efter det är det äntligen dags för att fira de sista dagarna på året i Kronogård, vilket jag verkligen ser framemot! Det kommer bli en grym helg med underbara människor!:) Oj vad jag längtar!

KAMERAN


har gått sönder så det lär inte bli särskillt mycket bilder... Får inte tillbaka den förän 2011:(

Dag 19 – Detta ångrar jag

Mycket!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Det var nog den födelsedagen då jag fick min kamera! Oj vad jag blev glad då:D!

!

Kan inte avgöra något favoritminne.. hihi, så vi hoppar över den!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Ja, det finns ju många! Lär fundera riktigt länge på det här.. Antigen till ikväll eller imorgon:) Hörs!

MYCKET SNÖ
Bussen for av vägen.

HEJ

Prövar att blogga från iphonen, hej på er alla glada:)

Dag 16 – Min första kyss

Ja, nog har man väl haft fullt upp med att pussa killarna i klassen när man gick lågstadiet. På den tiden böt man killar titt som tätt och gjorde slut dagen efter, lite smått gulligt ändå;)
Nå, som ni har läst så var min första kärlek David och det får väl mig att minnas den "första kyssen" eftersom jag var kär för första gången.
Det var i Juli 2006 och jag, David, Jacob och Alle skulle iväg och tälta. Vi ville, om jag minns rätt, hitta ett läskigt ställe, så vi gick upp mot de övergivna torpen i Lillpite. Vi hade full packning och slog upp tältet på en äng, just bredvid torpen. Hade det varit en annan tid på året och det hade varit mörkt ute så hade jag förmodligen inte gått med på detta, haha. Efter att vi satt upp tältet gick vi runt i torpen och hittade en yxa fasthuggen i golvet med blod runt om, vilket vi övertygade oss själva om att någon hällt dit ketchup, haha. Dock försökte vi ändå skrämma upp varandra lite så att vi skulle vara lite rädda när vi gick tillbaka till tältet.
Väl tillbaka lägger vi oss alla fyra och tittar upp i tältets tak. Vi låg vakna i flera timmar och jag kan minnas att alla låg tysta och så frågade Jacob: är det någon mer än jag som är vaken? Och så började alla skratta eftersom alla var vakna. Jag tror vi var vakna ändå tills det blev morgon. Och på den morgonen, så kom vi till sagans slut:D! Då var jag lycklig!

Jag har faktiskt bilder från denna kväll, men de är i den externa hårddisken som är hos min bror så jag kan inte dela med mig av dem nu:)

Dag 15 – Mina drömmar

Jag drömmer om att bli lycklig! Lycka är det bästa som finns!

IPHONE 4

Fick en tidig julklapp igår, den bästa julklappen av dom alla, en Iphone 4:D! FY VAD GLAD JAG BLEV/ÄR:D!!


SVAR

Anonym om SVAR:
Jackan också? :)

Svar:
Yes:D

Dag 14 – Vad ser du framemot just nu?

Nyår i Kronogård!

VOLBEAT


Dag 13 – Den här veckan

Ja, det är måndag idag och jag sitter här helt förväntansfull på vad som komma skall i veckan. Nja, men, jag har faktiskt inte så mycket planerat. Har ett prov som läraren våran sa skulle ta 2 & en halv timma att skriva. Dags att börja plugga på det i alla fall. På onsdag har jag tid hos frisören för en klippning och annars får jag se vad som händer i helgen. Skulle tippa på att söndagen tillbringas hos Eve, med innebandy, bad i poolen och bastu. Jag hoppas då det i alla fall! Nå, det var så min vecka ser ut än så länge. Jag får lov att vara impulsiv!:)

SVÅRT


att förstå..

IGÅR
Dag 12 – I min handväskaoch så har jag alltid en godispåse där i :))

SVAR

Anonym om SHOPPING:
var har du köpt örhängena? :)

Svar: De är från Gina Tricot:)


Dag 11 – Mina syskon

Jag har ett syskon. Han heter Jonas och är 20 år. Han flyttade hemifrån i september så vi ses inte lika mycket som vi gjorde förr. När vi var små handlade allt om bråk. Det började med att han gick mig på nerverna och så brakade helvetet lös, haha. Nu, de senaste åren har vi inte bråkat på samma sätt som förr, utan det har mest handlat om ord mot ord. Nu låter det som att det enda vi gör är att bråka, men nej så är det inte:) vi har varit vänner... någon gång under alla dessa år iaf.. Och nu det senaste året så har jag börjat se honom som en annan person. Han är ju faktiskt en jävligt bra kille! Jag ser faktiskt upp till honom! Min egen storebror:)


SVAR

Anonym om SÅHÄR:
vars har du köpt skorna? :)

Svar:
På Sixten Nilssons Motorservice i Boden:)

SVAR

Anonym om Dag 08 – Ett ögonblick:
Så otroligt sorgligt det som hände Diba och din familj:/ Men det bra är att du är duktigt på att skriva, fällde en liten tår (väldigt många) när jag läste detta, du har inte funderat på att bli journalist eller liknande? :D

Svar: Ja, det var hemskt! Tack så jättemycket:D nej, det har jag inte funderat på, haha.

SÅHÄR


kommer jag att se ut i vinter, oj vad jag längtar nu:D!!

Dag 10 – Favoritfest

Och så var vi här igen.. Vilken av alla grymma fester jag har varit på är en favorit? Ja, det är ju flera! Förfesterna till alla festivaler och kvällarna inne på områdena slår väl allt, men om jag måste välja en av alla "favorithemmafester" jag varit på så blir det min och Linns 17års-fest. Dock hade vi den i en lokal i Böle, men :)
Det började med att Annika, Emma och Camilla kom till mig för att förfesta lite. Vi spelade lite kort och drack och efter en stund åkte vi iväg mot Böle.
Efter att vi kommit dit så började lokalen att fyllas rätt fort. Vi dansade och vi sjöng, och dansade lite till! Senare på kvällen kommer Kajsa och Camilla och rullar in ett bord på hjul som blir kvällens höjdpunkt typ, haha. Vi åkte och snurrade på detta bord i timmar om jag inte minns fel. Lite roar små.. haha!
Jag minns att min mor ringde mig för att fråga hur många vi var på festen och jag kollade snabbt runt om mig och fick det till 20-30st. Senare tittade mamma och Helena förbi och meddelade att vi var drygt 50st så vi var rätt många!
Det var en riktigt bra kväll med underbara människor som alltid gör mig glad! Tack för en grym kväll Linn och alla mina vänner! Kvällen avslutades med Annika och Camilla hemma hos mig, puss på er!
SHOPPING


Dag 09 – Festivalminne

Gud vad svårt! Jag minns alla festivaler som om det vore igår! Festivalerna gör ju hela sommaren! Jag har otroligt många bra och fina minnen från både PDOL och LK men lördagen på LK i somras kommer följa med mig rätt länge.
Det började med att Mamma skjutsade mig och Annika till boden hos Angelica Palmér. På vägen dit svängde vi förbi en pizzeria i Boden för att köpa en familjepizza. Kan meddela att pizzan var inte nådig, haha! Efter att vi tryckt i oss en bit av den började vi fixa oss och insåg att vi snart var tvungna att åka iväg för att hinna med bussen. Därför blev det lite stressigt med all dricka som vi skulle hinna få i oss.
På bussen tömde vi flaska efter flaska, vilket resulterade med att vi var väldigt, väldigt pissnödiga när bussen stannade. Vi kutade rakt in i nå buskar och satt och fnittrade där ett bra tag, haha.
En stund efter det kommer vi på att Melissa Horn har börjat spela, så vi kutar in på området men hinner bara med de två sista låtarna.
Kort efter det går vi ut från området igen och hamnar på en fest med en luleå-tjej som jag fått kontakt med genom att vi har samma hundras. Vi följde med denna tjej (Petra) till hennes kompis lägenhet för att festa lite med dem och så småningom ringer Jim och hans kompisar och undrar vars vi är. Lika fort som vi kom in i lägenheten sprang vi ut för att möta pojkarna.
Vi satt på en bänk i sommarsolen och umgicks innan vi skulle gå in igen. Vi hade ju trots allt Twisted Sister kvar att se.
När klockan slog nio började vi gå in igen. Om jag inte minns fel åt vi lite mat, tacotallrik denna gång. Sedan hann vi med några karuseller och kring tolvslaget startade spelningen. Jag kan säga att de levererade! När "We're not gonna take it" började var jag och Annika helt galna och dansade som aldrig förr!
När spelningen var klar gick vi runt på området och träffade folk, åkte karuseller och åt mer mat.
Tiden går fort när man har roligt och så var klockan tre. Vi ringde efter skjutsen som vi mötte upp utanför biblioteket.
Efter att vi satt oss i bilen står Angelica upp vid framdörren för att vinka till Jim och hans kompisar som också skulle fara, medan Annika stänger dörren där bak. Just efter att hon stängt dörren hör vi Angelica säga: AJ, jag sitter fast! Vi fattade inte riktigt vad som hände utan vi trodde att hon satt fast med foten i trottoarkanten eller något liknande. Efter några sekunder märker Annika att fingret sticker fram vid hennes dörrkarm och öppnar snabbt dörren. Angelica fick såklart väldigt ont och det syntes kan jag lova! Lite roligt/tråkigt avslut på kvällen, men vi skrattade en hel del åt det i efterhand, haha!
Hemma hos Angelica somnade vi så fort vi la oss och vaknade upp nästa dag och var nöjda med gårdagen! Tack tjejer, för en grym kväll!:D


Dag 08 – Ett ögonblick

Det tog ett tag innan jag kom på vad jag skulle berätta om, men till slut bestämde jag mig för min första hunds död.

Jag har alltid velat ha en hund! Ändå sen jag var liten. När jag var 13 år så gick min dröm i uppfyllelse! Jag tipsade familjen om en ras som heter Shetland Sheepdog som jag tyckte verkade intressant och de höll med mig. Efter att vi börjat leta runt efter uppfödare och kennlar så fick vi höra, genom min farfar, att det var en familj i Hemmingsmark som väntade valpar, på just en Sheltie. Det visade sig även att vi visste vem denna familj var så vi började hälsa på hos dem redan under tiden tiken bar valparna i magen.

Jag minns när jag sa till min mamma att jag önskade mig en trefärgad (svart, gul & vit) tik och att jag skulle bli så glad om det föddes en sådan.
Tiden gick och det var nu dags för valparna att födas. Jag hade kontakt med familjens son under födelsen och jag frågade hela tiden om det kom någon trefärgad tik. Efter att tre sobelfärgade valpar fötts insåg jag att jag fick nöja mig med det, men så blev det inte. Den fjärde och sista valpen var min önskning. Oj vad jag blev glad!
Veckorna gick, vi hälsade på och ringde titt som tätt. Till slut var valparna 8 veckor och det var äntligen dags att hämta hem henne. Allt gick fantastiskt bra och hon var verkligen en tuff liten valp! Jag var nog mer lycklig än någonsin under denna tid. Allt kändes verkligen jättebra!

En tidig morgon i Februari vaknar jag och min mamma upp för att fara iväg på Step In för att göra några ryggövningar för min sneda rygg. Jag var inte riktigt klar när vi skulle fara så mamma for i förväg och skjutsade våran lilla valp, "Diba", till mormor där hon alltid var på dagarna. När mamma lämnade Diba där så började hon direkt att gnälla vid dörren. Eftersom mormor just stigit upp hade hon inga kläder på sig, så hon öppnade dörren medan hon klädde på sig så att det inte skulle bli någon olycka inne.
Under tiden mormor klädde på sig hann Diba se mamma köra iväg med bilen, så hon följde efter....
Direkt mamma kom hem så hoppade jag in i bilen och vi for iväg mot stan. När vi strax skulle passera Vallsberget ringer telefonen. Jag halvsover och lyssnar inte på hennes samtal tills hon utbrister: VA? ÄR DU SÄKER? HUR VET DU DET? Då började jag fråga mamma vem hon pratade med, men jag fick inget svar förrän hon la på. Det första hon säger är: Diba har blivit påkörd. Det ögonblicket är ett ögonblick som kommer följa med mig livet ut. Jag kan verkligen känna den smärta jag fick i bröstet och adrenalinet som rusade in i kroppen, än idag. Jag skrek rakt ut och började gråta. Mamma tröstade mig med att säga att det kanske var en annan hund och även om det var Diba så var det inte säkert att hennes situation var kritisk.
Tillbaks till Lillpite kommer mormor och bär ut min Diba på en kudde. Hon blödde ur nosen och jag kan höra hennes sprakande gnäll än idag. Det hördes verkligen hur ont min lilla Diba hade det. Jag satt och kollade på henne och hoppades, jag hoppades att hon skulle överleva!

I Öjebyn hos veterinären var det stängt. Vi får panik men efter ett tag får vi veta att mormor ringt veterinärjouren och efter 20min kommer en kvinna dit, en kort stund efter så kommer det en till (röntgenveterinären). Vi hänvisas till att sitta och vänta i de röda fotöljerna utanför röntgen och jag minns hur jag satt där och knöt mina händer, jag bad till Gud, för första gången i mitt liv. Jag sa till Gud att om han skulle hjälpa mig nu, då skulle jag aldrig sluta tro på honom.
 
En kort stund där efter kommer de ut och den ena säger: "Hon har brutit ett bakben och ett framben... Hade det bara varit det hade vi kanske kunnat göra henne bra igen... men.... hennes lungor är spruckna och fyllda med blod så ni får ta den tid ni behöver för att säga hejdå till henne". Efter detta finner jag inga ord. Jag var alldeles tom! Varför just Diba!? Den finaste av alla? Vi gick i alla fall in och jag höll i hennes tass medan de gav henne sprutan. Blodet rann ut ur hennes lilla nos och hon somnade in. Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde den dagen, och inte min familj heller. Vi satt och grät tillsammans, hela dagen. Detta visar nog hur mycket en hund kan glädja en människas liv! Hundar är fantastiska! Tacka gudarna för att vi fick en sådan fin hund som Diva efter detta, även om jag längtar tillbaka och önskar att Diba hade fått ett mycket, mycket, mycket längre liv! Hon hann tyvärr bara bli drygt fyra månader..


Diba

SVAR

Hanna om Dag 06 – Min dag:
finns det en iphone 5? isf kan du inte visa en bild :D

Svar:
Jag har ingen aning om den finns. Jag har bara hört andra prata om den.


SVAR

Anonym om DETTA:
Ser att härmar Michaela Forni?.. kul.

SVAR: Haha! Och vem fan är de?

DIVA
Dag 07 – Min bästa vän

Jag har ingen bästa vän, men jag har många jättebra vänner, och ni vet vilka ni är! Ni är det finaste som finns! Kom ihåg det!

Dag 06 – Min dag

Synd att jag inte hade någon speciell dag idag... meen, det började med att jag efter tre timmars sömn försov mig en halvtimma så jag stressade iväg för att hinna med 06.50 bussen (ja, så tidigt går den här i skogen). Jag hann, sluskig som jag vet inte vad, somnade på bussen som vanligt och sedan gick jag upp i stora skolan för att ha foto. Efter att vi suttit och väntat i 5 minuter på våran lärare kommer han och hänger upp en lapp där det står "Foto A inställt". Hallelujah... nästa lektion började 10.40, vilket betyder att jag kunde ha sovit minst tre timmar till för att ta 10 bussen istället. Men så var inte läget.. NÄ jag var ensam i Frejahuset eftersom alla andra var på sina individuella val. Så jag passade istället på att göra lite hemarbete.
När alla andra slutat sina lektioner så hade vi idrott och idag hade vi klassisk massage, vilket var otroligt skönt. Sen hade vi matte och avslutade skoldagen med en redovisning i Samhälls som gick sisådär, menmen. Självklart missade vi tre-bussen hem med 5 minuter vilket betyder att vi är tvugna att vänta på halv fem bussen, men snäll som morsan är så hämtade hon upp mig och vi sprang in på Telia för att få lite info om en Iphone 5. En Iphone 5 hade de tydligen aldrig hört talas om vilket jag tycker är lite... underligt? Jaja, jag har inte haft någon superdag idag hittills, men jag tror den får ett bra avslut. Just nu är Jim, Jonas och Madde här. Jag antar att vi alla hamnar framför tvn resten av kvällen:)


Dag 05 – Någon som betyder

Det finns flera människor i min omgivning som är värda guld, men jag skulle vilja lyfta fram Jim Eriksson. Han finns alltid där, han ställer alltid upp, han lyssnar alltid, han är alltid glad, han är alltid positiv och han håller med. Han är den snällaste jag vet och jag tackar gudarna för att jag har honom till vän!


Dag 04 – En hobby

Jag tycker väldigt mycket om att fota! För två och ett halvt år sedan köpte jag mig en systemkamera. Det blev en Canon EOS 450D. Jag är väldigt nöjd med den kameran och den har förevigat många minnen kan jag säga! Den hänger med mig för det mesta. Jag älskar verkligen att ta bilder! För det mesta brukar jag fota när killarna kör skoter men det har blivit mycket annat också!
När jag började tvåan på Strömbacka så valde jag Foto som individuellt val och där har jag lärt mig en hel del. Så nu framöver kanske ni får se lite andra stilar på bilder eftersom jag fått lite mer inspiration nu:)
Efter att jag haft min 450D rätt länge nu så börjar jag vilja uppgradera mig till nästa steg. Jag har tittat väldigt mycket på en Canon EOS 7D och den verkar intressant. Jag hoppas att jag någon gång i livet klarar av att spara ihop till något liknande. Det skulle vara sjukt kul!:D


YOU CAN, CANON!

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är dom bästa föräldrarna man kan ha! Jag har verkligen haft den turen att få en sån bra uppväxt! Jag skulle särskillt vilja lyfta fram min mor för den närhet hon ger mig. Jag skulle aldrig ha stått ut utan henne.
Det finns inte så mycket mer att säga om dem, utan dom är helt enkelt bäst! Jag älskar er:)

Dag 02 – Min första kärlek

Känns lite konstigt att skriva om.. men:)

Min första riktiga kärlek var David Sandberg. Vi blev tillsammans sommaren 2006, men efter att vi varit med varandra rätt mycket på så kort tid tog det slut. Vid påsken 2007 började vi prata och så blev vi tillsammans igen. Då var jag lycklig kan jag säga! Vi höll ihop i drygt två år och hade en jättebra tid tillsammans! Varför det tog slut kan jag inte riktigt svara på, men jag tror att vi blev "less" varandra. Jag tycker fortfarande att David, än idag, är lika bra och fin som när jag träffade honom, fast känslorna finns inte där. Och vi umgås inte längre mer än genom våra kompisar:)
Dag 01 – Presentera mig själv

Jag heter Jennie Nilsson och är 17 år. Jag bor ca 2 mil utanför Piteå i en liten by som heter Lillpite, vilket ni kallar skogen, men jag har faktiskt grannar, hihi:) Nå.. min familj består av mamma AnnaCarin, pappa Tommy, storebror Jonas 20år (som har flyttat till lägenhet i stan) och våran fina hund som är en Shetland Sheepdog och heter Diva. Diva är drygt 4 år men beter sig som om hon vore 60. Med detta menar jag att det inte riktigt finns någon hund i henne, utan hon är som en människa, en bästa vän! Hon förstår allt man säger i princip.. (synd att hon inte kan svara). På fritiden så umgås jag med mina vänner och det mesta vi brukar göra är väl... i princip inget speciellt.. Det vanliga vi piteåbor gör= träffas, hänger, ser film, pratar osv. och på helgerna blir det ibland festligheter. Den fritid jag spenderar för mig själv brukar mest gå till plugg och fotografering. Förresten.. jag går andra året på omvårdnadslinjen på Strömbackaskolan och jag trivs hur bra som helst! Har även en jättefin klass! När det gäller fotograferingen så har jag köpt mig en systemkamera som snart nötts upp, hehe. De mesta fotona har blivit på skotrar och djur som ni kanske sett. Skulle dock inte kunna tänka mig att jobba som fotograf senare i livet.. känns så enformigt på något vis. Jag skulle hellre vilja plugga vidare till sjuksköterska efter att jag tagit studenten. Sedan jobba något år och sedan plugga Akut sjukvård. Det vill jag göra eftersom min dröm är att jobba inom ambulansen/akuten, och som jag brukar tänka... Låt inte en dröm alltid vara en dröm, låt den en gång bli sann!

Jag är även en fjällsmänniska. Hänger i Vuoggatjålme på vitrarna/vårarna och kör skoter:)


RSS 2.0