JULAFTON


Mamma & Diva


Mormor delar ut julklappar. Vi hade ingen tomte, haha!
Mormor & mamma


Morfar


Farmor


Diva fick också en julklapp:)


Hon öppnade den själv också, hihi.


Klappar


JULKLAPPAR


Skullcandy-hörlurar med fett bra ljud!
En jättefin filt:)


Ett duntäcke


Presentkort


Money money


Hudkräm


Godis


En klänning


Ett album med festbilder från Emma (haha).Fick även andra saker, bl.a. en glassmaskin m.m. Är sjukt nöjd med mina klappar! Önskade mig inte så mycket mer än pengar så blev inte lika många paket som då man var liten. Jag ser julafton med helt andra ögon än förut, nu tycker jag att allt känns väldigt överskattat, men julen är trevlig, mysig och god (maten). Hoppas ni haft en lika bra jul som mig! Kram

ETT GAMMALT INLÄGG

Detta inlägg skrev jag i Augusti förra året. Jag går ofta tillbaka för att läsa det, om och om igen. Det gör jag för att jag är nöjd över det. Det är visa ord, som alla borde fundera över:)

CARPE DIEM

Jag är inte så mycket för att skriva i bloggen, och jag vet inte riktigt varför jag skriver det här, men det är bara något jag ofta går och funderar på.
Jag kan inte säga att jag inte bryr mig om vad folk tycker om mig, säger om mig osv, för det gör jag. Jag önskar så väl att jag kunde skita i sådant. Men jag tycker att folk borde sköta sitt egna liv i stället för att bry sig så pass mycket som de gör, om alla andras. Jag vet att vi bor i världens minsta samhälle, och att alla tror att det vet allt om alla, men det är så långt ifrån sanningen. Ni vet väl själva hur det är när man får höra rykten som från grunden kan vara sanning, och sedan har det förvärrats hundra gånger och lite till. Ni som har varit med om det, och känner att det sprids nog med rykten i denna lilla del av världen, varför lyssnar man på det?
Att folk ska måsta sitta och kasta skit på varandra, även om sina egna vänner, bara för att själv må bra, eller varför gör man det? Jag vet inte. Det är väl en fråga jag aldrig kommer få svar på.
Jag vet att folk pratar om mig, lika mycket som alla pratar om dig, men då kanske vi ska fråga oss, vem som är mognast av oss? De som orkar sitta och engagera sig så mycket om en annnan människas liv, så att allt enbart handlar om denna människa? Jag är så less detta och jag förstår inte hur en själ kan vika sig så mycket och sjunka till en så pass låg nivå bara för att kunna vara alla till lags. Det kanske funkar för tillfället, men i slutändan gör det inte det. Jag vill bara kunna vara mig själv, och må bra. Livet är för kort för att spillas på idioter, därför ska jag köra mitt egna race, och lära mig att trivas med det.

Det sägs att all skitsnack från grunden kommer från avundsjuka, men jag tror inte att det har med det att göra.
Däremot tror jag att folk skulle behöva tänka om och börja fundera mer på sitt egna och istället vara glad över att deras vänner, ovänner, familj, och framför allt, DU själv, mår bra. Jag tycker att alla borde fånga dagen bättre än vad de gör. En människas liv kan ta slut när som helst, och då är det försent. Jag tror heller inte att någon vill bära skulden.

Livet är en tävling, jag har dock inte förstått hur man vinner än.

Med detta inlägg menar jag inte att jag själv är oskyldig, utan att jag har börjat tänka om.


2010-08-16 @ 16:32:28 AllmäntPermalink

Postat av: ANNIKA

sjukt bra skrivet gumman

2010-08-16 @ 17:25:18
Postat av: a

hoppas folk läser det här, kan behövas!

2010-08-16 @ 19:35:01
Postat av: A

Superbra skrivet. Stämmer helt in det du skriver. Det berörde då mig iallafall, hoppas andra också!

2010-08-17 @ 14:29:51
Postat av: Natta

Säger som föregående, superbra skrivet & hoppas fler läser det & kanske börjar tänka.
Hade varit en fördel om a.l.l.a i våran lilla by kunde läsa det åxå, så dom kunde tänka om...

2010-08-17 @ 17:26:33
Postat av:

Tycker det är bra att man kan erkänna att man inte alltid är oskyldig själv. Rätt inställning, fånga dagen och va med vänner som du kan lita på. Synd bara att det inte är alltid så lätt att veta vilka dom är.

2010-08-17 @ 19:12:21
Postat av: Linus

Grymt bra skrivet hoppas fler läser det!

2010-08-18 @ 12:42:26

JUL OM EN VECKA

Kan inte riktigt förstå det. Har inte fått några julkänslor än så länge.. Hoppas att dem kommer till veckan!
GO ATTENTION


DIVA


MYSIGT

VÄRLDENS SÖTASTE!


FINIS


NYHETER
www.goattention.se

GOATTENTION.SE

Nu har de äntligen öppnat webshopen. Kika in på www.goattention.se .


LÖRDAGEN
EN SÅN HÄR BLOPPIS

Passade på att rensa garderoben lite medan jag var sjuk. Jag är en sådan människa som aldrig nämns slänga bort kläder utan tänker alltid "någon gång kanske jag kan använda den" och så ligger de kvar i flera år. Så nu har jag fotat de nyaste kläderna ur min rensning. Så om någon är intresserad kan ni kommentera här nedan:)

Alla kläder är i princip oanvända. Som ni ser har vissa lappen kvar på sig!

Skinnbyxor från H&M med stretchig baksida strl 36. Helt oanvända Nypris:199kr. Mitt pris: 100kr.

Svart tubklänning från H&M strl 34. Helt oanvänd. Nypris: 199kr. Mitt pris: 70kr
Köpte den i Polen, därför de annorlunda valutorna:)

Svart tunika/linne från Vero Moda strl S. Använt 1 gång. Nypris: ca 200kr. Mitt pris: 70kr.

Svart klänning från H&M strl 36. Helt oanvänd. Nypris: 249kr. Mitt pris: 100kr. SÅLDLinne från H&M strl S. Använt 1 gång (julafton förra året, haha) Nypris: 149kr. Mitt pris: 50kr

Vit transparent tröja från Gina Tricot strl S. Använd ungefär 3ggr. Nypris: ca 149-199kr (?). Mitt pris: 50kr.
SÅLD
Svart transparent linne från H&M. Använt 2 ggr. Nypris: Minns ej. Mitt pris: 20kr.
Randig grå mysig t-shirt, längre baktill, strl S från Lindex. Använd 1 gång. Nypris: 199-249kr (?). Mitt pris: 70kr.Leopard-mönstrad t-shirt från H&M, strl XS. Använd 1 gång. Nypris: 149kr. Mitt pris: 50kr.Zebra-mönstrat linne från Gina Tricot, strl XS. Använt 2ggr. Nypris: 99-149kr (?) Mitt pris: 30kr.
THE WORLDS GREATEST!RSS 2.0