SOMEBODY I USED TO KNOW


INSTAGRAM

Följ mig på instagram : jjennienilsson :-)


NYTT


HJÄRTA♥


VIMMELBILDER FRÅN KALLES

Bilderna är tagna från www.p-town.se

SÅNT SOM LUKTAR GOTT

Har blivit helt besatt av hudprodukter, hårprodukter, parfymer och ja, sånt som luktar gott! Här är bilder på mina favoriter:-)
OPS!


LÖRDAG

I Lördags hade jag en liten förfest i Mattias lägenhet och sedan gick vi ut på Kalles. Jag hade riktigt kul hela kvällen! Trevligt folk och en jävla massa dans:DVICTORIA'S SECRET

Fick ett sms av Mattias när jag var på skolan. Han skrev att det väntade en överraskning till mig då jag kom hem. Försökte lista ut vad det var men kom inte på något. Hade väl en tanke på att det var Victoria's Secret beställningen men kunde inte fortsätta tro det eftersom det stod att det skulle ta 2-3 veckor innan det skulle komma, men så var det inte! Min beställning hade kommit! Allt passade perfekt och jag är supernöjd! Kan rekommendera hudlotionen coconut passion, den luktade sjukt gott!
NYTT


ZEBRA


FINIS


HJÄRTA


FINAST


HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN


Världens snyggaste skinnjacka. Skulle kunna döda för den. Sjukt snygg, men sjukt dyr!

BÄST


Bäst på alla sätt♥

VUOGGATJÅLME PÅSK 2012
VICTORIA'S SECRET

Jag är nog världens gladaste tjej just nu. Min söta pojkvän har beställt en bikini åt mig som jag velat ha hur länge som helst. Eftersom Victoria's secret bara finns i USA så var jag ju tvungen att passa på att titta lite mer när vi likaså skulle beställa. Det blir så mycket extraavgifter då man beställer från andra länder eftersom de ska gå genom tullen och så vidare.
   Jag hittade en till bikiniöverdel som jag tänkte  ha då vi far på våran studentresa. Det är ju en fördel att man använder en bandeau bikini innan balen så...
   Jag kan också meddela att det är en rabattkod ute nu (SPRING12) som ger 30$ i rabatt. Det är nästan hela frakten (200kr). Det är även ett erbjudande på deras hudlotioner (5 för 30$), så jag passade på:-)
   När vi var i USA och vi var in på Victoria's secret affärerna var jag helt lyrisk. Allt var så snyggt och alla hudlotioner, parfymer, krämer m.m. luktade så himla gott. Jag kan verkligen rekomendera deras hudlotioner om man älskar doftprodukter. De luktar asgott!ETT TAG SEN

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Tänkte försöka ta tag i det igen. Jag tycker det är så roligt att sitta och titta tillbaka i bloggen och läsa om vad man gjort. Så nu ska jag försöka uppdatera lite oftare:-)

BLOPPIS


Kör en bloppis snart igen någon dag framöver:)

RSS 2.0