TODAY

 
 

PUSS


HJÄRTEVÄN


NYTVÄTTADE BILAR

Igår tvättade jag och Mattias våra bilar, så jag passade på att fota dem efteråt. Tråkigt nog så regnar det ju såklart idag..
TVÄTTMASKIN

Nu har vi en tvättmaskin i lägenheten. Helvete så skönt alltså! Det är nästan kul att tvätta nu. I fredags tvättade jag fem maskiner bara för att tvätta, haha. Tvättmaskinen fick vi av Mattias bror, det var verkligen jättesnällt av honom, tack!:-)


NYA KUDDAR

Vi köpte även nya kuddar i Luleå. De kommer från Lagerhaus.
SHOPPING LULEÅ

I  lördags var jag i Luleå med Mattias. Jag hittade massor! Minst ett klädesplagg på varje butik jag var in i... Så är det då höstkläderna börjar komma in. Det finns så himla mycket fint!
LOVE


SJUKT SNYGGA

SVAR

Anonym om LÄGENHETEN KLAR:
Hur mycket ligger hyran på i den där lägenheten? Den var himla fin.

Svar: Tack så mycket! Hyran går på ca 6000kr för allt. Då är elen, tv, internet, garageplats o.s.v. inräknat. Dessutom har vi tillgång till att hyra pool, bastu och sporthall, gratis när vi vill. Visst, 6000kr är väldigt mycket pengar på en månad, men vi är ju två som betalar, och vi trivs till 100%, så vi tycker att det är värt det:-)LÄGENHETEN KLAR

Vår mysiga lägenhet är nu äntligen klar. Vi trivs riktigt bra!
WANTIESAllt kommer ifrån Gina Tricot.


DIVA


SVAR

Anonym om DET BÖRJAR BLI ETT HEM:
Vilka hyr ni eran lägenhet av?:)

Svar: Vi hyr av Rawi:-)

HALLEN ÄR KLAR

Nu sitter det nya tapeter på väggarna och klädhängargrejen är uppsatt. Måste bara säga att jag blev jättenöjd! Jag älskar tapeterna! Nu är det bara gardinerna i vardagsrummet kvar och så sånt där småtjaffs som man kommer på eftersom, sen är allt klart! Jag är hur nöjd som helst!:D Jag tycker att vi har jättefint!
LYCKLIGARE NUTRÅKIGT
Detta är två lite knäppa bilder på mig och en av de finaste personerna i mitt liv. Jag har så sjukt många roliga, galna, knäppa och sjuka minnen med henne. Hon har alltid gjort mig glad då jag varit längst nere på botten, hon har tagit hand om mig när jag inte kunnat ta hand om mig själv, ja, hon har helt enkelt alltid funnits där för mig. Dock brukar vi inte umgås sådär jätteofta som jag egentligen skulle önska att vi gjorde, men då vi väl ses känns det som om det vore igår och allt känns alltid lika jävla bra. Tråkigt nog ska Linn flytta till Uppsala.. Är självklart glad för hennes skull, men det kommer saknas en bit ur mitt liv. Jag vet ju att du fortfarande finns där, fast bara en bit bort, men det har alltid känts så bra att ha dig så nära.. jaja, det jag ville få fram av detta var att jag kommer sakna dig väldigt mycket. Du är alltid välkommen hit, du vet att du får sova ensam i vår säng om du vill, vi kan sova på soffan;-) Du är grym Linn!


"Let's have some fun, this beat is sick, i wanna take a ride, on your disco stick"

"Oh no baby your love's killing me. I know I'm gonna get you someday"

"Counting all the assholes in the room, Well I'm definitely not alone, well I'm not alone"

"Who's gonna save the world tonight"

SVAR

Anonym om DET BÖRJAR BLI ETT HEM:
vars har du köpt zebra tavlan?

Svar: Den kommer från Ikea:-)


NYTT I LÄGENHETEN


Har äntligen fixat ett par gardiner till köket. Gardiner till tv-rummet håller mamma på att sy. Det är lite knepigt med gardiner med tanke på antalet fönster vi har, men jag tror att vi hittat en bra lösning som ni får se sen.


Har även köpt mig två levande (!!!!) blommor:-) Dock är det garderobsblommor, man kunde tydligen glömma bort att vattna dem på en månad och de skulle fortfarande leva. Därför tänkte jag att de passade mig rätt bra;-) Lampan ni ser på bilden är också ny. Den kommer från Ikea. Den var helt slut i lager då vi var där sist, men mina föräldrar var där förra helgen och då fanns den:D!


Har också köpt en mini-grill som vi ska premiär-grilla i ikväll:-)


NÅGRA BILDER FRÅN PDOL-HELGEN


NEW SHOES

Nu har jag äntligen hittat "de där skorna som jag haft en bild av i skallen". Hittade dem på Scorett och kände direkt att det var rätt. Har haft ett par sådana skor som jag bara älskade förut, men de blev tråkigt nog stulna på en fest och jag fick gå barfota hem... Ifall dessa skor blir stulna så vet jag fan inte vad jag gör! Vad är det för fel på vissa människor? Kan man inte ens få ha sina skor ifred?
De här skorna, från märket Vagabond, var dessutom riktigt sköna, kommer förmodligen nöta sönder dem:-)
SHOPPING

Gick en sväng på stan igår och hittade massor! Det var länge sedan jag kände mig såhär nöjd när jag lämnade stan. Hittade allt jag behövde!:-)
WORK IT


RSS 2.0