MIN FINA


SVAR

Sandra Om: JULKLAPPAR
Ååh vad fin lägenhet ni har!:-) man blir så inspirerad när man ser dessa bilder:-) har du några tips på hur man ska inreda om man inte har lika stor lägenhet som er?:-) jag har en etta och älskar din stil! Tacksam för svar:-)

Svar: Jag vill börja med att tacka så mycket! Det är så kul att höra:D! Tack, tack, tack!
   Det är svårt att ge tips på inredning när jag inte vet hur lägenheten ser ut, men jag kan ju börja med att säga att jag hade valt att inreda stilrent. Svart och vitt är mina favoritfärger som du säkert har lagt märke till. Jag vet att många tycker att det är "så tråkigt", men enligt mig kan det aldrig bli för mycket av det svart/vita:)
   Jag gillar heller inte när det är "för mycket". Utan jag vill ha så lite som möjligt framme, samtidigt som det inte får bli för "tomt". Färger tycker jag ofta gör ett intryck av "för mycket", men det är som sagt min åsikt:) Att bryta av med en färg, så som grönt, turkost eller lila kan alltid vara snyggt, men tänk då på att bara hålla dig till EN färg;)
   Tänk på att inreda "öppet". Det får rummet att se större ut, och ett plus i kanten är att det är så himla mycket enklare att städa, hihi!
   Ikeas förvaringslösningar är något jag gillar. De har alltid de smartaste lösningarna som man behöver då man bor trångt, t.ex. som du, i en etta:) Enkla möbler från deras serie "Malm" är något som passar i ALLA hem. Många olika smarta varianter som samtidigt matchar varandra, klockrent! Jag vet inte om jag kan ge några mer tips bara sådär.. men tänkte iaf visa några bilder som kanske inspirerar dig lite iaf.
 
 
 
(Bilder tagna från Google)
 

KANSKE SJUNGER NÅGON FÖR DIG


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR


JULKLAPPAR

Två nya mysiga kuddar och en matchande filt.
 
 
En biabädd till Diva/valpen jag väntar på, och även ett mysigt fårskinn till.
 
En sodastream och en låda för hundmat.
 
 
 
Presentkort och pengar.
 
Satin-påslakan och lakan.
 
Hudprodukter.
 
Kökshandduk, grädd/mjölk-kanna och pannunderlägg.
 
Scrub, parfymer och bodymists.
 
Smycken.
 
Mascara (kan rekommendera den, den var superbra!).
 
Knivställ med knivar i.
 
Världens mysigaste tofflor!
 
En receptbok där man skriver in sina egna recept.
 
En köksmaskin.
 
Jag fick även mer saker så som en extern hårddisk, underställ, dammsugare m.m. Är hur nöjd som helst med alla julklappar! Det kunde inte ha blivit bättre!:D
 
 
 

SWEDISH HOUSE MAFIA

http://www.youtube.com/watch?v=rmYPZrvgCgg&feature=g-upl
 
Här är en film där jag klippt ihop "det bästa" av alla tusentals filmerna jag filmade under kvällen. Om jag hade varit liiiiite bättre på att filma och om vi dessutom hade varit liiiiite sötare, så hade filmen blivit ganska mycket bättre... men men, se och njut:D

RSS 2.0