DEJAVU


Jag vill tacka alla mina underbara vänner för att ni finns, och gör min vardag så himla bra! Utan er vet jag inte vad jag skulle göra. Ni vet vilka ni är, tusen hjärtan till er!


DANCE
FALL DOWN SEVEN TIMES STAND UP EIGHT

Ida om TATUERAD:
Vad kostade den? Grymt snygg!

Svar: Den kostade 1000kr. Tack så mycket:D!


Fall down seven times, stand up eight. Ett väldigt motiverande citat som jag aldrig kommer att ångra.
Är lika nöjd som första dagen!


MÅR BRA!


Puss


NANANANA NA


REBECCA & EMMAS ARTONÅRSFEST
PARTY


PUSS


AFTER SKI I KÅBBAN
MITT 2011

2011 har varit minst sagt händelserikt. Jag har gjort saker som jag aldrig gjort förr och även saker som jag aldrig mer kommer att göra igen. Jag har varit utomlands för första gången i mitt liv (USA), fyllt 18, gått ut på krogen, tagit körkort, tatuerat mig, varit på festivaler, köpt bil, utfört vårt projektarbete, gått på balen, bott i lägenhet, jobbat, varit i fjällen och framför allt umgåtts med både nya och gamla vänner.
Jag har även lärt mig väldigt mycket, lyssnat och tagit åt mig. Jag mår så himla mycket bättre efter detta år. Jag känner mig i princip som en ny människa. Jag tror på mig själv och vet vem jag är. Lite bättre självkänsla och mer erfaren! Tack till alla som har varit med och gjort mitt år till det bästa året hittills!
Jag ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Ett år som kommer att bli riktigt roligt. Efter 13 år i skolan ska jag nu ta studenten, bli vuxen och skaffa jobb. Vänner kommer flytta och mycket kommer att förändras, men förändringar är bra, man ska följa sitt hjärta!Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!:D
RSS 2.0