PDOL ÄR NU ÖVER
SMÖRGÅSTÅRTA

När jag vaknade idag så var det första som kom upp i huvudet att jag skulle göra en smörgåstårta. Klädde bara på mig och gick ner på kvantum och handlade. Fick dock lite problem när vi inte har så mycket redskap i lägenheten. Hade bland annat ingen mixer att mixa mimosasalladen med, så det blev räksallad istället. Gott blev det!:-)


BILDER FRÅN BALEN
MINA HJÄRTAN


DET BÖRJAR BLI ETT HEM

Det händer saker varje dag i vår lägenhet. Nu börjar det bli klart, det saknas bara gardiner, lampor och någon hylla, sedan är allt klart!:-) Tänk att vi har fått det så fint! Är så himla nöjd! Ni tycker säkert jag är lite tråkig som inte har några andra färger än svart, vitt och grått, men jag älskar det! Stilrent är det snyggaste, enligt mig. Åh, vad jag är nöjd:D!
HAPPY


VÄRLDENS SÖTASTE


BREDVID DITT NAMN STÅR ETT NAMN TILL


SVAR

s om FLYTTAT:
vem hyr ni lägenhet av. Pitebo? Rawi? :-)

Svar: Vi hyr av Rawi:-)

SHOPPING


SVART & VIT


JOFAMA BY KENZA


UTSIKTEN FRÅN BALKONGEN
BLÅ


FLYTTAT

Anledningen till att jag inte skrivit så mycket i bloggen är för att jag och Mattias håller på att flytta. Vi har fått tag i en 2a i samma lägenhetshus fast högst upp. Är hur lycklig som helst just nu! Längtar så mycket tills allt är klart!
Veckan som gått har mest bestått av tapetsering och städning. Vi har även hunnit med ett ikea-besök. Det enda som är färdigt just nu är sovrummet, och det tänkte jag att ni skulle få ta er en titt på!:-)
Tapetseringen är nu färdig i de andra rummen och nu väntar vi bara på möblerna vi beställt, som mest troligt kommer imorgon. Jag tror att detta kommer bli hur bra som helst!:D Det är så himla fint!!


DÄR JAG HÄNGER MIN HATT


SVAR

Piteåbrud om STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR:
Vem är det som har gjort din tatuering? :)

Svar: Vilken av dem? Den på höften gjorde jag på Jeriz Tattoo, och hjärtat på foten gjorde jag i Bulgarien på Sunny Inc:-)

Ångrar inte någon av tatueringarna. Är supernöjd än idag!:-)

RSS 2.0