STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR
TATTOOGjorde en liten tatuering sista dagen i Bulgarien, hihi.

SVAR

ellen om LÄGENHETEN:
funkar det där "wen" shampot bra eller? :) finns det några för och nackdelar med det?:)

Svar: Det är min pojkvän som använder det och han tycker då att det fungerar bra:-)!

LOVE


VALP

Här är några bilder på den söta valpen som bodde utanför hotellet i Bulgarien:-)


GO ATTENTION

Några gamla bilder sedan jag var med och fotade för Go Attention. Det var en väldigt rolig dag då jag fick utmana min blyghet och posa framför en kamera, lite läskigt faktiskt! Dessutom var jag väldigt välsminkad vilket inte riktigt kändes som jag, bl.a. lila läppstift. Duktiga tjejer runt om gav fina reslutat och här har ni några av bilderna.

LÄGENHETEN

Jag tycker om att sitta och titta på inspiration, hur andra bor, hur andra klär sig o.s.v. Tråkigt nog orkar jag inte fota mina kläder varje dag. Däremot har jag passat på att fota lägenheten nu efter att jag storstädat. Jag tänkte att ni skulle få se hur vi bor, det kanske kan inspirera er på något vis. Det är dock Mattias som äger lägenheten, men så småningom kommer mina brev hit också:-)


DIVA
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
BULGARIEN

Har varit på studentresa i Bulgarien-sunny beach med tre tjejkompisar. Vi hade en riktigt rolig resa men vädret hade gärna kunnat få vara bättre! Dessutom hade jag gärna skippat att ligga på ett bulgariskt sjukhus på grund av maten jag åt där eftersom hela min studentvecka nu är förstörd.. Huvva vad jag är less! Vill bli frisk nu!


RSS 2.0