BÄSTA


SVAR

Angelica Om: SVARTA DETALJER
Vars har du köpt duken (löparen) som du har på ditt köksbord ? :)
 
SVAR: Den kommer från Gardin Galleriet i stan, och den kostade 329kr :)
 

SVARTA DETALJER

I köket har jag valt att inreda med svarta detaljer. Jag tycker att det är snyggast så! Fast det förvånar er kanske inte så mycket. Hela mitt hem är svart/vitt, hihi:-)
 
 

FINA HUND


GHETTO SUPERSTAR


BAILEY

Emmas söta lilla valp:')

DIVA & VALP


DIVA GÖR TRICK

http://www.youtube.com/watch?v=9i95G7dHa9k&list=HL1350156485&feature=mh_lolz
 
 
 

DU&JAG


I LÖRDAGS


SMÖRGÅSTÅRTA

Imorse fick jag ett sånt där il igen. Jag var så sjukt sugen på smörgåstårta så jag for och handlade och fort var det gjort! Nu är den färdig och jag inväntar bara lite gäster så ska vi smaka på den:D.
 

MIN IPHONE 5

 

SVAR

 
C  Om: TIPS! - HÅRVÅRD                                          
Vad kostar den? Och var finns den?
 
Svar: Jag beställer alla mina hårprodukter från www.lyko.se och där kostar oljan 219:- för 50ml (finns en mindre storlek också).
 
 
 

IPHONE 5

Då var man med iPhone 5 :)


JAG


TIPS! - HÅRVÅRD

Jag tänkte tipsa om mitt schampo och balsam som jag använder. Det passar utmärkt till mitt hår! Eftersom jag har blekt slingat hår så blir det lätt tjorvigt och svårt att reda ut efter att jag duschat, men med detta schampo och balsam blir mitt hår jättemjukt. Det är jätteenkelt att kamma ut efter att jag duschat. När jag sätter i balsamet känner jag hur hela håret blir mjukt, sjukt bra helt enkelt:D! Priset är dock rätt högt men på Piteås tjejkvällar brukar de alltid ha ett erbjudande på båda flaskorna (på bilden) för 499kr, så jag brukar alltid passa på att köpa då :)
 
 

BÄSTIS


BLACK AND WHITE


NY LOCKTÅNG

Igår bestämde jag mig för att köpa en ny locktång. Jag hade en bild i huvudet på hur jag ville att lockarna skulle se ut, och ja, de blev precis som jag tänkt mig! Jag är supernöjd:D Jag hoppas bara att jag lyckas locka lika fint nästa gång!
 
 
Nästa gång ska jag pröva att kamma ut lockarna i löshåret lite lätt också, men jag gjorde inte det för att jag skulle slippa locka om till nästa gång. Som sagt, skitsnyggt, enligt mig:-)

TIPS! - HÅRVÅRD

Som ni kanske redan vet så älskar jag hårprodukter och även hudprodukter. Jag har ett skåp hemma som är fyllt av spray, leave-ins, hudlotioner, bodymister, ja ni vet! Tänkte därför tipsa er om en av mina favoritprodukter. Det är en arganisk olja som jag applicerar i handdukstorkat hår. Jag brukar använda ca en 50-öring stor "droppe" varje gång. Detta fungerar superbra! Håret blir extremt mycket mjukare och dessutom glansigare, man får en känsla av att håret känns friskare. Jag har använt denna olja i ett halvår nu och min frisör sa även att håret inte var lika nött som det brukar vara, så jag gissar att det är denna produkt som har gett effekt. Det tråkiga är att den är ganska dyr, med tanke på storleken, men det är det värt!:D
 
 
 

SVAR

Maria Om: NYTT I LÄGENHETEN
Vars har ni köpt eran soffa? :)
Svar: Den är köpt på E.M :-) Dock är det ca 1 ½ år sedan.
 

ME


SVAR

lisa: vars har du köpt din jacka och vad kostade den? så snygg!!
 
Svar: Tack så mycket:D! Jag köpte den på Hägglunds i Piteå (nedanför Hanzéns), och den kostade 2499kr:-)
 

RSS 2.0