JENNIE

 

SOME NIGHTS


FRUKOST


LOVIO


SVAR

Anonym Om: PRAKTISK HÄNGARE
Vars har du köpt den där hängaren? :)
 
Svar: Den kommer från Åhléns:)
 

COSY


LITEN KANDELABER

Hittade denna kandelaber i äkta silver uppe på vinden hos mormor. Visst var den fin?:)

FJÄLLRÄVEN

Jag har köpt mig en ny vinterjacka. Det blev en Fjällräven Greenland. Den är sjukt skön och hur mysig som helst med sitt "teddyull". Den lär nog användas flitigt i många år:)
 

NYTT

Denna bodymist luktar så sjukt gott!

BESTFRIEND


TRE SVAR

Anonym Om: TRE PAR NYA SVARTA SKOR:
De sista paret med snörning, vars har du hittat dom?:) 

Matilda Om: TRE PAR NYA SVARTA SKOR:
Vars är dom första skorna ifrån? :-)

Anonym Om: TRE PAR NYA SVARTA SKOR:
Vars har du köpt det nedersta paret?:)

 

SVAR: Alla tre paren  kommer från Skopunkten. Kika in på deras hemsida! De har en hel del fina skor just nu:D

 


TRE PAR NYA SVARTA SKOR

Bilderna gör tyvärr inte skornas färg rättvis. De är iallafall kolsvarta, med andra ord är de finare i verkligenheten.

PRAKTISK HÄNGARE


SÖT VATTENKANNA


NY LJUSLYKTA


Utkast: Jan. 25, 2011

När ska man säga ifrån? Vad förväntar sig mina medmänniskor av just mig? Att gå runt och vara glad och sprida glädje, det är så man blir omtyckt va? När folk går omkring och beter sig som idioter och låtsas som ingenting, ska man bara acceptera det och låta dem vara då? Jag antar att det är så, att det är så man blir omtyckt.
Alla har frågor som de går omkring och ställer till sig själv utan att få något riktigt svar. Svaren får vi istället genom våra erfarenheter. Våra erfarenheter har med våran inlärning att göra, men om man lär sig fel? Om omgivningen hela tiden ger oss falska svar på våra frågor, vars slutar allt då?
 
Ett gammalt inlägg som var sparat i utkast. Jag måste ha varit vilsen!
 

MIN FAVORITTRÖJA

När jag jobbade på OKQ8 i sommar så hittade jag en tröja i en tidning en dag. Direkt jag såg den tänkte jag att: den där SKA jag ha! Jag började googla på den och såg att den kom från Bik Bok. Jag gick dit nästa dag, men jag hittade ingen sådan. Jag frågade personalen om de skulle få in den men de visste inte. Var sedan in där minst en dag i veckan bara för att kolla efter denna tröja, men den fanns aldrig. En dag for jag till Luleå för att shoppa men där fanns den inte heller. Bad dessutom en kompis kolla i Skellefteå men där var de slut. Hade nästan gett upp hoppet men så skulle en släkting till Stockholm så jag passade på att be henne kolla efter den. Det var inte det lättaste men hon hittade den till slut, efter att ha kollat runt på några av Stockholms Bik Bok. I måndags fick jag tröjan i handen och ingen var lyckligare än jag. Vet inte vad det är som fick mig att verkligen vilja ha den, men nu har jag den, och jag älskar den! Den är inte bara snygg utan riktigt skön!:-)
 NYTT


Smidig mobilväska/börs att ha med sig ut på krogen istället för en väska:-)

VILL RESA


SVAR

Gisela:
Vart har du hittat skinnlöparen?

SVAR: Jag hittade den på Gardin Galleriet i Piteå. Den kostade 329kr:-)
 KLASSFEST OP3A


Av ca 210 bilder är det enbart dessa som är "ok" att visa för allmänheten...

NYTT I LÄGENHETEN

Jag och Mattias har inhandlat lite småprylar till lägenheten för ett tag sedan. Bland annat ett fårskinn som ligger på divanen, en skinnlöpare till matbordet, några små söta ljusstakar, en blomma, och bäst av allt: EN DISKMASKIN. Jag kan säga att en diskmaskin gör vardagen tusen gånger lättare. Nu låter jag som en bortskämd liten tjej som aldrig orkar göra något, men när man stått och lagat middag och disken börjat likna ett berg och man sedan ätit maten och är i matkoma så man bara vill gå och lägga sig i soffan... då står disken där ja.. NÄ! Inte nu längre:D Nu är det bara snöra in skiten i diskmaskinen så man både slipper SE på den och dessutom slipper att DISKA. Nä gud, detta var den bästa investeringen på länge! 
 

KLASSFEST I LÖRDAGS


I Lördags hade vi klassfest hos mig. Före detta OP3A träffades igen och jag kan säga att jag blev glad i hjärtat. Oj vad jag har saknat min klass. Ni är helt enkelt bäst, och jag hoppas att vi gör om detta inom en snar framtid!:-)

TVÄTT

Tvättar hela dagen lång... Då var det dags att hänga den sjätte maskinen för idag.

SVAR

Anonym om SVAR:
Hur mycket kostade den? Tänkte vad han tar betalt per timme typ?

Svar: Den kostade 1000kr:-)

TODAY


SKINK&OST-TOAST MED HEMMAGJORD CURRYSÅS

Idag gjorde jag skink&ost-toast till middag. Mattias älskar currysås och därför prövade jag på att göra en egen. Hade ju höga förväntningar på mig, men jag lyckades faktiskt! Den blev jättegod!:D
 


 
 
 

KISS


RSS 2.0